Дневен хороскоп за сряда, 11 май 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 11 май 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Активността ви днес е наистина завидна. Действате с размах и често се занимавате с няколко неща наведнъж. Въпреки това постигате планираните резултати, при това без усложнения. Вечерта прекарайте с любимия човек и му обърнете внимание.

Телец
Обърнете повече внимание на нещо, което вълнува човека до вас – можете да го подкрепите, което значително ще улесни положението му. Ще прекарате приятно вечерта в компанията на приятел.

Близнаци
Ще имате нужда да усещате грижата и вниманието на близките си, сякаш това е онази магическа сила, която Ви кара да вярвате в живота. А всъщност това, което получавате от света е право пропорционално на онова, което давате, проста сметка.

Рак
Повечето от представителите на знака са много нервни и разсеяни, което често се дължи на емоционална превъзбуда. Овладейте се и насочете вниманието си към деловите задачи. Гарантирано ще постигнете голям успех.

Лъв
Имате известни затруднения на работното си място днес, но ще се справите постепенно с всичко, с което се захванете. Не очаквате твърде много от дадена ситуация и това ви спасява от възможно разочарование. Полагате усилия в личен план и показвате на любимия човек, че сте способни на компромиси.

Дева
Днес животът ви ще е като на театър и вие ще сте главното действащо лице. Естествено ще очаквате аплодисменти, макар че те може да позакъснеят малко. Важното е да не губите вдъхновение и да останете верни на себе си.

Везни
Не изпадайте в меланхолия, вдигнете поглед, опитайте се да не мислите само за любимия човек. Проблемите между вас няма да намалеят с безконечни анализи и самообвинения. Ако вие сте сгрешили с нещо намерете сили да поискате прошка.

Скорпион
Много се товарите с проблеми, а това ви изтощава емоционално. Опитайте да изчистите съзнанието си от всичко, което ви носи отрицателни емоции. Положителната настройва лекува повече от всичко друго.

Стрелец
Проявете повече упоритост при разрешаването на служебен проблем, тъй като от това зависи крайният резултат. Не се отказвайте от намеренията си при първата пречка, а се постарайте да намерите изход от ситуацията.

Козирог
Избягвайте конфликтите днес, дори да смятате, че сте прави. Хармоничните ви отношения с любимия човек ви амбицират и въодушевяват. Запазете ги такива като не се сърдите за глупости, търсете компромиса и ще спечелите.

Водолей
В подкрепа на решенията си днес търсете повече информация, не се доверявайте на другите да определят мнението ви. Използвайте скритите си козове, ако се стигне до крайност в позициите и ще напреднете бързо. Готови сте да поемете повече отговорности, в това число и по-високи постове.

Риби
Помислете над факта, че вашата раздразнителност се отразява зле не само на вас, но и на околните. Май се налага да контролирате емоциите си, независимо от желязното ви търпение. И на вас ви идва в повече понякога, така че опитайте да действате по-бавно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay