Дневен хороскоп за сряда, 12 октомври 2022 г.

Какво Ви очаква днес?

Овен

Някой близък, който ви дължи пари, може внезапно да се появи и да ви се изплати, Овен. Това може да е изненадващо, но ще ви зарадва. Може да ви се прииска да похарчите част от сумата, като заведете приятел на обяд или купите подарък на някого. Гответе се за красиви сънища тази вечер, може би до точка, в която да се почувствате разочаровани, когато се събудите. Запишете си ги - те казват много за вас.

Телец

Днес изпитвате и изразявате топлота към хората около себе си, особено към интимния партньор. Може да искате да прекарате известно време с приятели или семейство, ако е възможно, или да планирате романтична вечер с половинката си - или и двете. Ако имате документи, за които трябва да се погрижите, това е денят да го направите. Вие сте особено практични и се чувствате добре, така че тежката работа няма да ви разочарова.

Близнаци

Днес трябва да изглеждате особено привлекателни и да блестите, Близнаци. Ако сте обмисляли да осиновите домашен любимец, това е добър ден да го направите. Бизнесът, работата и паричните въпроси продължават да вървят добре. Това положение ще продължи дълго време.

Рак

Днес сте изключително мили към близки приятели и деца. Днес обаче е ден за изкуство. Може да посетите пиеса или концерт или да решите сами да опитате силите си в някое от изящните изкуства. Вечерта излезте и се насладете на компанията на приятелите си, ако е възможно. Празнувайте заедно по какъвто и да е начин!

Лъв

Днес може да решите да купите растение за всяка стая в къщата си или да засадите градина. Ако времето е хубаво, можете да посетите ботаническа градина. Обикновено може да не сте привлечени от растения и градини, но днес красотата и природата изглеждат особено привлекателни. Възползвайте се максимално от това, макар и временно. Къщата ви ще изглежда много по-красива благодарение на това!

Дева

Очаквайте мил имейл, обаждане или дори някакъв подарък от близък човек. Това може да оправи деня ви, Дева, и вероятно ще предадете всички добри чувства, които черпите от него, на други приятели и членове на семейството. Разходете се из квартала си и поздравете когото срещнете. Ще ви накара да се почувствате още по-добре!

Везни

Много желана сума допълнителни пари може да дойде при вас днес, Везни, вероятно изневиделица. Може би ще обмислите вариант да ги инвестирате или закупите консумативи или материали за лични проекти. Ще се чувствате особено позитивни по отношение на ресурсите си и уверени в способността си да печелите.

Скорпион

Днес ще обичате дори и тези, които обикновено намирате за дразнещи. Освен изглеждате особено привлекателни и се чувствате по-уверени от обикновено. Може дори да ви се прииска да пазарувате нови дрехи. В ума ви се раждат нови идеи и нямате търпение да ги реализирате.

Стрелец

Някой, на когото държите, но не сте виждали от дълго време, може внезапно да се свърже с вас. Днес обаче може да сте твърде погълнати от свои собствени проекти и нямате желание да ги оставите настрана. Но ще се забавлявате много с този човек и дори може да го въвлечете във вашия проект. След като приключите работата си, вземете вкусна храна за вкъщи.

Козирог

Целта, върху която работите, най-накрая може да бъде постигната, Козирог. Група приятели, които може би не сте виждали дълго време, ще насрочат малка среща, на която ще се радвате да присъствате. Очаквайте да се забавлявате много, като обменяте новини и идеи с тези хора. Ще се зардвате изключително много да ги видите. Бързо ще пожелаете да се видите отново.

Водолей

Очаквайте запознанства с интересни нови хора, Водолей. Сред тях има поне един човек, който споделя много от вашите интереси и може да стане близък приятел. Радостта, която получавате от общуването с тези хора, вероятно ще се пренесе в останалата част от деня ви. Бихте могли да бъдете по-топли и по-приятни с всички останали в живота си. Вечерта се забавлявайте.

Риби

Книга или филм за чужда страна ще пленят въображението ви. Може да се замислите за пътуване там в бъдеще. Ако сте сериозни, може би е добра идея да започнете да правите предварителните си планове. Вие сте в особено практично настроение и имате ентусиазма да го направите. Забавлявайте се, разглеждайки туристически брошури и карти.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay