Дневен хороскоп за сряда, 17 февруари 2016

Какъв ще бъде денят?

Дневен хороскоп за сряда, 17 февруари 2016

Mожете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Сложен ден, особено за хора с фина настройка като вас. Съвсем лесно могат да ви извадят извън равновесие най-безобидни думи или действия. Защитната реакция, която използвате в такива случаи не е много приятна за околните.

Телец
Очертава се денят да бъде приятен и активен. Ще можете да се представите в такава светлина, че сами ще се възхитите от себе си. Не забравяйте и чувството си за хумор в целия този процес. Някой ще оцени високо и него.

Близнаци
Има доста неща, които чакат точно вие да ги свършите. Не се опитвайте да прехвърляте отговорността на друг, а се залавяйте с работата си. Преценявайте внимателно, бъдете прецизни в изпълнението и всичко ще бъде наред.

Рак
Не е достатъчно само да видите нещо, добре е и да чуете, да разберете и да осмислите. Не прибързвайте с изводите и не давайте повърхностни оценки. Ден, който ви учи на търпение и усет към детайлите.

Лъв
Един провокативен ден, най-вече ще ви дразнят с думи. Ще усещате натиска, който се опитват да ви оказват, а предизвикателството ще е да намерите най-елегантния начин да отстоявате себе си. Приемете го като игра, без прекалена емоционалност.

Дева
Приятен и вдъхновяващ ден. Ситуациите, които могат да ви провокират ще са на база на лични отношения. Ако сте обвързани, поговорете с партньора си, а ако сте сами, помислете добре и изяснете сами за себе си какво точно искате.

Везни
От вас се очаква много и самите вие се товарите с повече, отколкото можете да издържите. Бъдете по-щадящи със себе си, давайте си почивка и отчитайте постиженията си. Перфекционизмът не е всичко!

Скорпион
Съдбата днес е щедра към вас, а вие трябва да сте наясно със себе си и да си давате сметка за нещата, за които мечтаете и какви последствия биха имали те. Действате със размах и никой няма да може да застане на пътя ви.

Стрелец
На моменти светът може да ви се струва жесток и несправедлив. Ако точно това е усещането ви, дайте си време да потъжите или да се поядосвате Щом приключи този срок, оставете всичко в миналото и уловете мига.

Козирог
Доста променливи и нестабилни ще са настроенията ви днес, затова ще са ви нужни някои опорни точки. Затова пък ще сте очарователни и ще се появят много желаещи да ви помогнат. Важно е да имате план и схема, за да можете да делегирате задачи.

Водолей
Днес трябва да бъдете активни и да работите на пълни обороти. Лошото е, че умът ви е зает със съвсем различни неща и хора и няма да можете да се концентрирате. Вечерта останете насаме със себе си и изяснете всичко в главата си.

Риби
Бързина, възприемчивост и активност ще са ви нужни днес, за да се справите с всичко, което става около вас. За радост няма да ви липсва и така желаното внимание от един човек и денят ви ще стане неочаквано хубав и изпълнен с усмивки.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay