Дневен хороскоп за сряда, 25 май 2016

Какъв ще бъде денят?

Дневен хороскоп за сряда, 25 май 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Изразявайки доброто си отношение към хората от обкръжението ви, сред които са не само близките ви, ще подсилите собствените си позиции и енергия. С приятели ще обсъждате впечатления и ще се радвате на срещата си. Вечерта ще бъде приятна и емоционална.

Телец
Независимо с какво ви се наложи да се занимавате, бъдете сигурни че успехът е на ваша страна. Ще ви се наложи да спазите определен срок за нещо важно, затова бъдете внимателни. Разбирате се чудесно с интимния партньор, който ви обгражда с любов.

Близнаци
Сега се намирате в период, който определено не позволява пълно разгръщане на личния потенциал. Ще се заемете с изоставащите въпроси, като потърсите съдействие от хора, които имат отношение към тях. Не се страхувайте да помолите за помощ.

Рак
Интуицията ви е доста силна в момента, но не бива да споделяте онова, което ви подсказва, за да не си навредите. Оставете мислите само за себе си и ще спечелите много повече. Атмосферата у дома ще бъде спокойна и ще успеете да си починете.

Лъв
Днес ще са ви нужни повече търпение и толерантност, за да не създадете предпоставки за конфликти. Бъдете умерени в приказките и не се оставяйте на емоциите, защото те са лош съветник. Нека разумът ви води в днешните ситуации.

Дева
Съществува напрежение в отношенията ви с партньора, но то може да бъде преодоляно по-скоро, стига да имате нагласа за това, а не само да изтъквате недостатъци, които само вие забелязвате. Постарайте се да виждате не само лошото.

Везни
Провокирани сте да говорите за всичко, което се е набрало в душата ви. Имайте предвид, че отношенията могат да се усложнят и поради обстоятелства, независещи от вас. Погрижете се  почивните ви дни да бъдат изпълнение със спокойствие и тишина.

Скорпион
Денят ще бъде изпълнен със задачи и няма да имате много време за качествена почивка, но вечерта ви ще бъде съвсем различна. Тя ще ви предостави куп приятни емоции и много възможности да се отпуснете и просто да бъдете себе си.

Стрелец
Не позволявайте на емоциите си да вземат връх и да ви направят уязвими, запазете присъствие на духа. Каквито и причини да имате, не ги правете достояние на околните, запазете ги за себе си и продължете напред. Скоро нещата ще се променят във ваша полза.

Козирог
С повече находчивост и практично мислене ще се справите с възникващите затруднения. Ще решите проблем в полза на интересите си, но и без да ощетявате никого. Ще си дадете ясна сметка, че дистанцирането ви от определен човек не помага на отношенията ви и ще вземете мерки към сближаване.

Водолей
Независимият ви дух ще отхвърли всяка намеса в личните ви дела. Приятна новина ще ви мотивира да работите още по-усърдно. Въздържайте се от семейни спорове, дори и да мислите, че сте прави. Мълчанието понякога е злато!

Риби
Ще се радвате на добри взаимоотношения с роднини и колеги и те ще благоприятстват всичко, с което се захванете днес. Помислете и за себе си, нуждаете се от повече движение на открито, от разходки и развлечения. Ще бъдете полезни на приятел, чиито проблем занимава и вас.

 
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay