Дневен хороскоп за събота, 09.07. 2016 г.

Ето какво Ви вещаят звездите

Дневен хороскоп за събота, 09.07. 2016 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп на страницата на Jenite.bg във  Facebook!

Овен

Днес ще бъде страхотен ден за Вас! Отдайте се на заслужената почивка. През седмицата работихте много и имахте да се справяте с доста задачи. Сега се очертава един страхотен уикенд.

Телец

В добра кондиция сте от сутринта. Важно е днес да приемете качествата и привичките на другите хора. Проявете разбиране, че някой може да прогресира по-бързо от Вас. Нека това не Ви отчайва.

Близнаци

Ще бъдете много активни до обяд. След това, обаче, ще Ви налегне мързелът и ще предпочетете да си останете в леглото. Вечерта се предвиждат сврещи с бивши интимни партньори.

Рак

Днес сте много обидчиви. Приемате прекалено лично всичко, което Ви кажат. Опитайте се да бъдете по-благоразумни и да приемате чуждото мнение.

Лъв

Не искате да приемате съвети от никого. Мислите си, че знаете всичко и можете да се справите с всяка ситуация абсолютно сами. Това, обаче, нее точно така.

Дева

Отделете време за Вас самите. Звездите Ви вещаят страхотен ден, но само, ако го отделите само и единствено за себе си. Поглезете се снещо, което Ви е приятно на Вас.

Везни

Ще чувствате напрежение през целия ден. Безспокойството Ви идва по-скоро отвутре, отколкото да е причинено от някакви реални външни фактори. Не му се поддавайте.

Скорпион – Днес е страхотен ден за Вас за пътувания и посещение на забележителности. Така че, стягайте куфарите!

Стрелец – И днес ще пленявате всички със слънчевото Ви настроение. Ще чувствате голям прилив на енергия. Вечерта звездите Ви предричат романтични изненади от любимия човек.

Козирог – Днес ще бъдете по-романтични, откогато и да било друг път. Това не е много типично за Вас по принцип. Възползвайте се от момента и зарадвайте човека до Вас с мил жест.

Водолей

Днес не сте особено мотивирани да се захванете с каквото и да е. Затова и не се чувствате подготвени да давате идеи, или да инициирате някакво събитие.

Риби

Днес денят е емоционален за Вас. Добре е да се оставите на течението. Не прекалявайте с кофеина и цигарите, защото те няма да направят деня Ви по-хубав.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay