Дневен хороскоп за събота, 12 март 2016

Какво ви очаква в работната събота?

Дневен хороскоп за събота, 12 март 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп за страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят няма да ви разочарова, а вечерта ще бъде повече от великолепна. Днес представителите на знака впечатляват околните с решителност и смели действия. Ще получите изненадваща подкрепа от важен човек и това ще ви помогне доста.

Телец
Уверени сте в правотата на идеите си и считате че те са единствения път към успеха ви. Осланяте се на вътрешния си глас, който и този път няма да ви подведе. Дайте шанса на човек от обкръжението ви да се изяви, като го поощрите по определен начин.

Близнаци
Плодотворен ден, пред вас ще се разкрият много сполучливи контакти и чудесни възможности за сключване на договори и споразумения. Не сте лишени и от шанс за реализация на личните планове. Днес можете да планирате смело бъдещето си.

Рак
Отношенията с партньора ви носят добро настроение и ви карат да не мислите за грижи и проблеми. Не пренебрегвайте нечие внимание към вас, то ще ви зареди с положителна енергия и ще ви даде стимул да постигнете това, което искате.

Лъв
Много добро време за реализация на намисленото, ще дадете идеята си по важен въпрос и може би най-сетне ще се намери неговото решение. Вечерта също ще ви предложи шанс за успех, а и компанията ще ви бъде доста приятна.

Дева
Напрегнат и не особено благоприятен и сполучлив е днешния ден. Мнозина от вас ще се съсредоточат върху работата си. Налага се да изясните много неща преди да предприемете каквото и да било. Вечерта се отдайте на почивка и разговори с близките.

Везни
Опитайте се да не се поддавате на внушения и чуждите емоции, пък били те и положителни. Това до голяма степен ще ви натовари и отклони от пътя. Нямате нужда от това точно в този момент. Следвайте своя път и собствените си мисли и желания.

Скорпион
Днес приключете делата си по-бързо, защото ви очакват други занимания, различни от служебните. Имате подкрепата на любимите си хора, а и самите ще получите прозрения, които ще ви подтикнат към съвсем различни активности.

Стрелец
Деня е сполучлив, а вечерта е изпълнена с емоции. Задълбочават се взаимоотношения с партньора ви и това ще повлияе отлично на вашата активност. Запазете отговорността си към другите и ще се радвате на подкрепата им.

Козирог
Моментът е подходящ за полагане основите на нещо ново – приятелство, съдружие, бизнес. Проверявайте документите, които подписвате. Не бъдете наивни, за да не се опарите от собственото си невнимание. Ваш близък има нужда от вас, бъдете до него.

Водолей
Денят е успешен и ще действате с мотивация. С намерение сте да приключите започнатото и няма да позволите на нищо и никой да ви разколебае. Вечерта се отдайте на любимо занимание или излезте с приятели и забравете за работата.

Риби
Очаква ви ден, изпълнен с динамика и добро настроение. Успявате да се справите успешно с въпрос, който е бил пречка досега да продължите напред. Ще останете очаровани от нещо, което ще се случи вечерта и ще бъде доста неочаквано за вас.

 
2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay