Дневен хороскоп за събота, 14 декември 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 14 декември 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Изглежда, че близките ви изобщо не разбират как се чувствате днес. Ще усещате най-близките си хора супер далечни, което ще ви натъжи, но  това е временно състояние, не се притеснявайте.

Телец

Днес семейните задължения ще бъдат причина за малък конфликт между вас и друг член на семейството ви. Това са нормални неща, не го приемайте навътре и внимавайте какво казвате, за да не съжалявате по-късно.

Близнаци

Днес ще черпите сили от енергията на околните. Обградете се с положително настроени хора и ще се чувствате прекрасно през целия ден. Кажете това, което искате да кажете и чуйте това, което те искат да ви кажат.

Рак

Никога не можете да знаете как ще реагират хората на вашите предложения. Обмисляйте добре нещата, преди да ги кажете, за да не бъдат обърнати срещу вас. Опитайте да бъдете търпеливи.

Лъв

Днес преговорите ще бъдат супер трудни. Вие ще бъдете нетърпеливи, хората, с които преговаряте, ще бъдат несигурни и нещата просто няма да се получат много добре. По-добре ги отложете за утре.

Дева

Днес любовта ще присъства в живота ви под много форми и ще се появява с много различни лица. Ще изпитват необичайни чувства днес и като цяло ще имате вълнуващ ден.

Везни

Днес е добре да запазите повечето неща за себе си. Ще прекарате деня, заобиколени от много хора, но не им споделяйте прекалено много лични неща. Просто днешният ден не е подходящ за това.

Скорпион

Днес ще бъдете изпълнени с енергия. Ще наблюдавате размяна на роли днес. Децата ще се държат зряло, докато възрасните ще се държат като деца. Това обръщане на ролите ще бъде забавно до известна степен.

Стрелец

Днес ще получите много интересна информация относно хората около вас. Тази информация обаче ще породи много въпроси във вас, на които няма да получите отговори веднага. Скоро и това ще се случи...

Козирог

Добрата новина е, че днес ще изглеждате фантастично, но лошата е, че вероятно няма да се чувствате така. Опитайте да обърнете повече внимание на себе си днес. Починете си и се поглезете.

Водолей

Днешният ден е чудесен за приключения. Ще се събудите, заредени с такава енергия, подходяща за вълнуващи изживявания. Днес ще имате възможността да разрешите проблем, който ви тормози от дълго време.

Риби 

Днес вашите най-силни оръжия ще бъдат вашия чар и вашата тактичност. Бъдете добронамерени към хората и всичко ще ви се получава с лекота. Днес имате голямо влияние върху хората, възползвайте се от това.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay