Дневен хороскоп за събота, 14 май 2016

Какво ви очаква в работната събота?

Дневен хороскоп за събота, 14 май 2016

Овен
Събитията около вас се развиват с главоломна бързина и трудно успявате да се ориентирате в бързо променящата се обстановка. Някои от вас може доста успешно да се възползват при така създалата се ситуация. Всичко ще зависи от това доколко точни са решенията ви.

Телец
Притежавате необходимите качества и остава да проявите повече инициативност за да се справите с днешните задачи, които ще бъдат предизвикателство за вас, но не и недостижима цел. В края на вечерта е време за купон и разпускане.

Близнаци
Днес ще  гледате обективно и най-важното - ще търсите резултати в практиката. Определено ще трябва да поработите повече, да вложите повече усилия, но и резултатът ще е подобаващ. Просто бъдете организирани и практични, не губете време, а действайте.

Рак
Не се подавайте на ничии провокации и не участвайте в словесни или други конфликти и сблъсъци. Получавате добри новини, свързани с настоящата ви работа, което ще ви позволи да действате доста по-свободно днес. Внимавайте обаче с ангажименти, свързани с хора, които не познавате твърде добре.

Лъв
Ще ви се наложи да вдъхнете повече увереност на човек от обкръжението ви, който е на прав път, но му липсва самочувствието, че ще успее. Някой ще направи и мил жест към вас и с това може да спечели специалните ви симпатии.

Дева
Ще се чувствате сигурно и в безопасност, когато се намирате сред групи от хора. Днес определено ви е ден за групови занимания, ще ги търсите и ще ги създавате. Внимавайте, не се отказвайте от собствената си независимост заради груповата сигурност.

Везни
Ако днес приемете помощта, която ви се предлага ще си спестите излишни главоболия. Бъдете активни в желанието си да постигнете своя мечта, това ще ви помогне да я сбъднете по-скоро. Осъществена конкретна задача ще стане основа за бъдещ проект.

Скорпион
Днес имате нужда да си починете от самите себе си. Намирайте по няколко минутки между натоварванията, особено емоционалните, за да релаксирате и да се отпуснете. Поговорете с някой, на който имате доверие и ще ви олекне.

Стрелец
Сигурно е, че ще се справите със служебните дела, но за да разрешите тези в личния си живот, ще трябва малко да се постараете. Няма да ви липсват предизвикателства, които ще ви подтикват да вземете отношение по важен въпрос. Не бъдете скромни. Дайте изява на способностите.

Козирог
Днес опитайте да отмивате емоциите така както са дошли, не ги оценявайте, не и задържайте, позволете им просто да преминат през вас. Нужно ви е спокойствие, за да постигнете това, което искате и не бива да се влияете от емоциите си.

Водолей
В забързано темпо ще преминете през днешния ден, с настроение и желание за изяви. Следвайки интересите си, ще се адаптирате бързо към сменящите се ситуации. Успешно договаряне ще постави началото на бъдещ проект.

Риби
Не заемайте прекалено отбранителни позиции, никой не иска да ви напада, това е спомен от минали преживявания, когато сте се чувствали незащитени. Днес просто се осмелете да се доверите на хората около вас. Независимо те как ще постъпят, печелите вие, защото сте посели семената на доверието.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay