Дневен хороскоп за събота, 18 май 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 18 май 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Страхът от отхвърляне ви спира да действате смело по пътя на любовта. Понякога е необходим само един момент на кураж, за да си осигурите щастието, което само чака да се докопате до него. Трябва просто да го разпознаете.

Телец

Близките ви вярват във вас и във вашата честна дума. Постарайте се да спазите обещанието, което сте дали, за да не ги разочаровате. Ще срещнете известни трудности, но те не са невъзможни за преодоляване.

Близнаци

Колкото и да се сърдите на обстоятелствата, които ви спират да направите това, което искате, това няма как да ви помогне да намерите алтернативно решение. Положете усилия, за да надхитрите капана на действителността.

Рак

Категорично отказвате да следвате нечие чуждо мнение и се застъпвате за своята позиция. Именно така трябва да постъпите днес, за да избегнете опит за въздействие върху себе си.

Лъв

Почивният ден за вас е напълно обикновен и в него няма да се случи нищо кой знае колко специално. Ще пракарате по-голямата част от времето вкъщи, но това няма да ви неприятно, а напротив - имате нужда от усамотение.

Дева

Мислите си, че не можете да живеете без ежедневните придобивки, които приемате за даденост. Това обаче съвсем не е така. Откажете се от вредните навици, които ви дърпат назад, и ще се убедите в това.

Везни

Денят ви ще бъде фантастичен. Прекарвате си страхотно в компанията на весели хора, които ви зареждат с положителна енергия. Тя ще ви бъде особено необходима за идната седмица, така че я пазете внимателно.

Скорпион

Не можете да бъдете на мястото, на което искате да сте в момента, и това ви потиска страшно много. Липсата на хората, които физически са далеч от вас, ви се отразява силно. Опитайте да се развлечете, като обградите себе си с позитивни и усмихнати хора.

Стрелец

Чувате молбата за помощ, отправена към вас, но, необяснимо за околните, я пренебрегвате. Причината за това е известна само на вас. Но впечатлението, което оставяте у другите, не е добро.

Козирог

Днес ще изпитате силни емоции, които ще се отразят на действията ви. Не мислите и е вероятно да предприемете сериозна стъпка вследствие на чувствата си. Това невинаги е добра идея и в този случай е особено непрепоръчително. Опитайте се да не се влияете от емоциите.

Водолей

Писнало ви е да чувате клишетата, които излизат от устата на хората. Днес ще получите комплимент, който е толкова изтъркан, че няма да успее да ви трогне. Човекът, който се опитва да ви впечатли, трябва да се постарае много повече.

Риби

В ума ви се заражда идея, която искате да осъществите, но не знаете откъде да започнете. Съставете си подробен план, който да следвате стриктно. Само така ще успеете да изпълните намеренията си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay