Дневен хороскоп за събота, 20 февруари 2016

Какво ви очаква в събота?

Дневен хороскоп за събота, 20 февруари 2016

Овен
Днес хубавите емоции, които ви владеят ви правят по-интересни за околните и най-вече за онези, чиито планове за бъдещето са свързани с вас. Отделете необходимото внимание на този момент от живота си и на любимите хора.

Телец
Днес, за да си спестите някои неприятности, избягвайте споровете .Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта ще сте в приятна компания. Очакват ви вълнуващи и споделени емоции. Внимавайте да не прекалите с тях.

Близнаци
За да се освободите от всякакъв вид задръжки или вътрешни противоречия, следва да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Не крийте мислите и намеренията си от семейството, ще срещнете разбиране, което ще ви насърчи към активност.

Рак
Ще се подготвяте за предстоящо събитие, изпълнение на важна задача или по-мащабен проект. Това включва и участието на други хора, с част от които ще създадете добри контакти. Старанието, което влагате ще се отрази на отношенията ви и най-вече върху доходите ви.

Лъв
Днес се отдайте на пълен релакс и правете само това, което ви се иска. Разнообразете вечерта си с културен мероприятие. Среща с добри приятели, ще ви се отрази повече от стимулиращо и ще ви зареди с много енергия и добро настроение.

Дева
Денят ще започне малко по-напрегнато, отколкото ви се иска. Вечерта си дайте почивка, очакват ви приятни изненади. С приятелски жест ще ви поднесат внимание и още нещо. Роднините също ще се отнесат към вас по начин, който ще оцените.

Везни
Онези от вас, които са решили, че ще постигнат целите си чрез хитрост и заблуждения грешат. Опитате ли по този начин, ще последва много остър конфликт. Очаквани придобивки ще повишат настроението ви и има защо.

Скорпион
Напрежение няма да ви липсва, но запазете спокойствие и се опитайте да намерите най-доброто решение във всяка ситуация. Не се притеснявайте от промените, които се случват около вас. Бързо ще се адаптирате. Ако споделите притесненията си с близък човек ще ви стане по-леко на душата.

Стрелец
Днес сте настроение на доста емоционална вълна и не спирате да мислите за отношенията си с хората около вас. Има какво да се желае по отношение на пренебрегнатите ви чувства. Повече давайте и по-малко търсете, това е разковничето по пътя към личното щастие.

Козирог
Не се притеснявайте да грешите. Никого няма да нараните, пък и всичко ще ви бъде простено. Най-добре е даже, да не приемате случващото се като грешка, а като полезен опит от който да черпите познания и сили.

Водолей
Днес бъдете отворени за съвети и помощ, ще ви потрябва всичко, което добронамерено ще ви се даде. Някои ще се радват на приятна изненада от човек, който стои встрани от вас, но от сега нататък ще има все по-главно място в живота ви.

Риби
Днес разчитайте повече на собствените си възможности и сили, и по-малко разчитайте на друг, за да не останете разочаровани. Водете се от разума си и следвайте целите си, като не позволявате на емоциите да ви водят.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay