Дневен хороскоп за събота, 23 март 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 23 март 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес не е най-добрият ден да разчитате на графика си и да се водите по него. Може да имате успех и да постигнете това, което искате, но има опасност и от провал, така че внимавайте.

Телец

Някой ваш близък човек страшно много ще ви обърка днес. Просто трябва да следите внимателно всичко, което казва той. Бъдете готови за нещо съвсем неочаквано.

Близнаци

Вие и вашите приятели трябва да се успокоите малко. Всички битки, които започнете днес, ще завършат с успех. Нещата ще се получат доста добре, така че не се впрягайте особено.

Рак

На път сте да се сблъскате с нещо съвсем ново и различно. Ще измине известно време, докато свикнете и го приемете за нормално, но по-късно ще оцените, това с което сте се захванали.

Лъв

Днес е най-подходящият момент да си мълчите и да чакате нещата да се случат. Бъдете по-отворени към някой ваш близък, защото той трябва да ви сподели нещо важно.

Дева

Някой се опитва да се издигне за сметка на вашите усилия и усърдна работа- не го позволявайте! Отстоявайте правата си! 

Везни

Вашият ден ще бъде изпълнен с неочаквани разсейвания и прекъсвания. Опитайте да се върнете в правия път възможно най-бързо. Не е толкова трудно, колкото изглежда.

Скорпион

Има вероятност да се скарате с някой приятел днес. Не се тревожете, ще изгладите различията помежду си съвсем скоро. Дайте всичко от себе си, за да запазите тази връзка, тя е по-ценна от всичко.

Стрелец

Ще получите важно съобщение, но то ще бъде много неясно. Ще ви отнеме известно време да го разгадаете, затова опитайте да го запомните добре и да можете да го разказвате на подходящите хора. 

Козирог

Не позволявайте на никой да ви мачка днес. Има идеали и принципи, които винаги трябва да спазвате, без значение какво се случва. Ако отстоявате позицията си, резултатите ще са добри.

Водолей

Днес ще почувствате тръпката от нещо. Тази, която ви кара да се чудите какво следва после. Денят е подходящ да прекарате време с хората, които са важни за вас и най-вече със семейството ви.

Риби 

Денят е подходящ да зачеркнете някои от ангажиментите си от списъка със задачи. Никога не се знае какво може да излезе, така че опитайте всичко. Имате нужната енергия, за да се справите.


1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay