Дневен хороскоп за събота, 7 юни 2014

Почивният ден дали ще е такъв за всички зодии?

Дневен хороскоп за събота, 7 юни 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А ето каква събота ви очаква, ако сте сред представителите на зодия... 

Овен
Сега е перфектното време да започнете нещо ново. Може да е бизнес решение, а може и да е нова връзка. Дайте предимство на приоритетите си.

Телец
Духовната ви енергия е чудесна, ще отваря нови пътища пред вас. Доверете се на нещата около вас, каквото и да става. Имате много силна интуиция, която ще ви помага.

Близнаци
Прекалено много неща стават в живота ви точно сега. Ако можете да се концентрирате върху нещо друго, то по-добре да е партньорът ви. Обърнете внимание и на себе си. Всички останали могат да почакат.

Рак
Трябва да потърсите конструктивната критика. Някой ви диша във врата и ви заплашва, може да не срещнете нужната подкрепа, но не се отказвайте.

Лъв
Вашите чувства са чудесни и сте готови на почти всичко. Прекрасно време е да срещнете нови хора. Ще имате приключения, които ще запомните.

Дева
Нещо малко ще се преврърне в нещо голямо. Енергията ви е достатъчно силна, за да се справите с всичко.

Везни
Как е любовният ви живот? Нещо в енергията ви днес привлича хората. Ще се радвате на внимание и сега е най-доброто време да покажете на някого, че сте заинтересовани от него.

Скорпион
Трябва да правите бавни и внимателни стъпки днес. Не си правете далечни планове, защото могат да се объркат.

Стрелец
На върха на играта сте днес. Ще постигате успехи, с каквото се захванете. Плановете ви работят безотказно днес.

Козирог
Имате културна сила, която ще ви помага да постигате успехи. Опитайте се да гледате отвъд миналото. Ще се справите, с каквото се захванете.

Водолей
Вашата социална енергия е много силна. Трябва да срещате нови хора, за да се радвате на живота си. Дори можете да срещнете човек, с когото можете да продължите дълго приятелство.

Риби
Добро време е да намерите баланс между работата и дома. Във всички други аспекти трябва да намерите баланс между тях - по-лесно е, отколкото мислите.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay