Дневен хороскоп за четвъртък, 13 декември 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 13 декември 2018 г.

Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във  Facebook!

Овен

Сега може да се отпуснете и да спрете да мислите за задълженията си. Помислете къде можете да отидете и да се забавлявате, а не какво трябва да свършите.

Телец

Днес за вас няма да има невъзможни неща, но не правете грешката да губите време в това, да се наслаждавате на собствените си сили. Така само ще ги разпилеете и похабите напразно. 

Близнаци

Днес не си мислете, че сте прави за всичко. Не само вие имате мнение и не само вашето е правилно. Зачитайте чуждото мнение. 

Рак

За вас днес ще е особено важна способността ви, от на пръв поглед незначителни неща да направите изводи, които дори са верни. Не задълбавайте обаче много в подробностите, защото ще се изгубите в тях.

Лъв

През този ден направете всичко възможно да си починете. Дори ако за целта се наложи да откажете да изпълните свое задължение. И вие сте човек, така че, ако някой не го разбира му го напомнете категорично.

Дева

Днес ще станете свидетели на големи промени, които обаче няма да ви засягат пряко…е, ако самите вие не искате да се замесите. Ако не желаете проблеми, по-добре ще е да стоите настрана.

Везни

Днес не разчитайте на чара си. Красотата е едно, а ума – съвсем друго. Имате и от двете, но заложете на второто. 

Скорпион

През този ден е много важно да не допускате грешки. Бъдете внимателни и се вглеждайте във всичко, така че да успеете да го забележите.

Стрелец

През този ден гледайте на нещата реално. Ако получавате намеци относно самочувствието ви, не нападайте човека – той го прави с добри намерения, тъй като арогантното поведение вреди преди всичко на вас самите.

Козирог

Днес не планирайте нищо и оставете събитията да се развиват сами. Най-доброто, което можете да направите е да се отпуснете и да не насилвате нещата.

Водолей

Това, от което най-много ще имате нужда днес е романтика, любов и нежност. Тези от вас, които не са сами, трябва да избягват нестандартните неща в любовния живот.

Риби 

Без значение, как ще премине денят ви, вечерта прекарайте в тиха семейна обстановка или със скъпи приятели. По този начин много ще си починете и ще се заредите с енергия за следващия ден. 


0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay