Дневен хороскоп за четвъртък, 2 декември 2021г.

Дневен хороскоп за четвъртък, 2 декември 2021г.

Овен

Каквото и да правите, вдъхнете му страст. Склонни сте да анализирате прекалено нещата, когато трябва да следвате интуицията си. Чувствате със сърцето си по кой път да продължите и как да се отнасяте към хората около вас. Не се опитвайте да насилвате ситуацията. Това е прекрасен ден. Имате шанс да споделите себе си с другите. Получете любовта и разбирането, които заслужавате.

Телец

Гмурнете се дълбоко. Това не е ден за престой в плитки води. Това е ден, в който да надхвърлите нормалните си граници. Въпреки че може да има голям емоционален заряд, придружаващ всичко, което правите, нека това е вълнението, което подхранва страстта ви, а не причината да спрете. Да започнете може да е трудно и може да искате да прекарате деня в леглото. След като започнете, може да е трудно да забавите темпото.

Близнаци

Може да си мислите, че само напреднали сърфисти могат да се справят с големите вълни. Но как ще подобриш способностите си, ако не тестваш границите си? Това е вашият ден. Поемете контрола и излезте извън границите си. Ще намерите потвърждение. Това е един от вашите фантастични моменти, когато сияете със страстно излъчване, което хвърля светлина върху останалия свят.

Рак

Намирането на решения няма да е трудно, благодарение на вашата детективска страна днес. Може да почувствате, че истината се крие под повърхността. Бурните чувства и интензивните емоции от дълбините на душата ви са горещите теми за безпокойство.

Лъв

Ако нещо е добро, вероятно ще се почувства като утопия. Ако нещо е лошо, това е като края на света. Няма средно положение. Това е ден на емоционални крайности. Имате чувството, че давате всичко или нищо. Това е кулминационен период за вас. Работете с наличната енергия, вместо да се опитвате да ѝ се съпротивлявате. Докоснете се до емоциите си и ги използвайте в своя полза.

Дева

Отдалечете се от проблемите, вместо да влизате в тях. Помислете за поемане по друг път. Не губете време да падате в дупка, която можете да избегнете. Може да е трудно да се справите с емоциите си, защото обичайният ви начин за справяне с такава интензивност е да ги отблъсквате, игнорирате и действате на мозъчно ниво. Това отношение няма да ви служи днес.

Везни

Това е страхотен ден, в който ще можете да преодолеете лъжите и да стигнете до същността на проблема. Не си губете времето за повърхностни разговори и ситуации. Вашата енергия е твърде ценна, за да изразходвате за тези, които не могат да видят по-дълбокия смисъл. Медитацията, интензивният разговор и страстната любов се очакват днес. Прегърнете чувственото, чувствително същество вътре.

Скорпион

Денят има страхотна интензивност, която може да ви накара да бягате за прикритие. Вашето самочувствие може да не е най-силно и може да се чувствате така, сякаш други хора търсят грешки у вас. Не забравяйте, че живеете този живот за себе си, а не за някой друг. Вие създавате свои собствени правила и определяте свои собствени стандарти.

Стрелец

Има страхотно, топло и подхранващо чувство в деня. Хората около вас потвърждават вашите вътрешни и външни аспекти. Емоциите могат да станат интензивни, но вашата заземена гледна точка ви помага да видите ситуацията. Отделете време да приготвите страхотно ястие за тези, които обичате. Ако не ви се готви, позволете си добра храна в любимия си ресторант.

Козирог

Може да се чувствате неудобно от емоционалната интензивност, която вероятно ще проникне във всяка част от деня ви. Може да се чудите каква е голямата работа и защо хората са толкова раздразнени от нищо. Може би това е вашият сигнал да вземете нещата по-сериозно и да действате с повече чувствителност. Вашата откъснатост може да бъде предимство, но може да бъде най-големият ви враг в ден като този.

Водолей

Сега във вашите взаимоотношения има интензивност и може да се чувствате сякаш всяка ситуация е на живот или смърт. Успокойте тези гласове в главата си. Медитирайте, вземете курс по йога и дишайте дълбоко. Знайте, че нищо не е толкова драматично, колкото изглежда. Това също ще мине. След няколко дни ще можете да се посмеете на притесненията си.

Риби

Може да се почувствате натежали от емоционалната преграда, надвиснала над всичко. Не позволявайте на това чувство да ви завладее, въпреки че понякога това може да е невъзможно. Един добър приятел може да ви потърси за помощ и емоционална подкрепа. В крайна сметка не обръщайте фокуса, говорейки само за вашите преживявания. Лоялността и състраданието са ключови за днес.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay