Дневен хороскоп за четвъртък, 24 декември 2015

Какво ще ви се случи в деня преди Коледа?

Дневен хороскоп за четвъртък, 24 декември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Приготовленията за празничната вечер сякаш нямат край. Въпреки че имате голям отбор от помощници, за вас остава немалко работа, която трябва да бъде свършена в кратък срок. Усмихнете се и не позволявайте на напрежението да ви завладее - денят е светъл и красив.

Телец
Харесвате човек, който не ви обръща особено внимание, а вие всячески се опитвате да грабнете интереса му. Може би точно това е грешката ви. Спрете да действате така, сякаш имате нужда от него, и той ще изпита желание да ви опознае.

Близнаци
Ръцете ви са вързани - не можете да направите нищо, за да разрешите сложната дилема, пред която е изправено семейството ви през днешния ден. Знаете обаче кой е човекът, който може да го направи - обърнете се към него за помощ.

Рак
Заяждате се с хората само защото нещо не е напълно идеално в личния ви свят. Не бъдете егоисти - няма как всеки един аспект от живота ви да е абсолютно перфектен. Имате повече, отколкото ви липсва.

Лъв
Днес отвсякъде ще чувате думи на обич и това ще изпълни света ви с любов. Почитател сте на топлите отношения между хората и днес ставате свидетел именно на такива, което ви вдъхва наново доверие в околните.

Дева
Не се притеснявайте, ако не сте успели да се приберете вкъщи за празниците. Всяко зло за добро. Вместо да тъжите и да стоите с наведена глава, можете да намерите алтернативен начин да си прекарате добре в компанията на близки приятели.

Везни
Обичате семейството си, но днес един определен негов член ще ви провокира да признаете истина, която не трябва да излиза наяве. Не се поддавайте на шантажите му - целта му е единствено да се позабавлява на ваш гръб.

Скорпион
Всички знаят, че вие сте най-добрите домакини и никой не иска да се меси в работата ви, защото знае, че вие ще я свършите най-добре. Позволете на доброволците да помогнат с каквато задача им възложите.

Стрелец
Днес настроението ви е толкова приповдигнато, че околните направо не могат да ви познаят. Коледният дух ви е завладял повече от всяка друга година, което е приятна изненада и за самите вас.

Козирог
Безкрайно щастливи сте, че тази година имате възможността да прекарате празниците със семейството си. Цените всеки споделен миг и се надявате той да продължи по-дълго. Имате страхотно семейство - никога не го забравяйте!

Водолей
Бъдете прецизни в отношенията си с околните, за да не ви излезат криви сметките накрая. Ако дължите пари на някого - върнете ги, ако сте обидили някого с нещо - извинете се. Не оставяйте недовършени дела зад гърба си.

Риби
Денят ще бъде весел и щастлив, стига да се отпуснете и да не мислите за проблеми. От вас зависи как ще прекарате празниците - ако позволите на лошото настроение да се застои, сами ще развалите идилията у дома.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay