Дневен хороскоп за четвъртък, 4 септември 2014

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 4 септември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Някой в работата ще ви ядоса доста, но към края на деня ще ви мине. Пазете нервите си за хора, за които си заслужава. Опитайте се да гледате по-ведро на нещата, защото от вас зависи какъв ще бъде всеки един ден от вашия живот.

Телец
Здрави сте и имате огромни количества позитивна енергия. Възползвайте се от това, че сте в кондиция, за да реализирате отдавна отлагани неща именно днес. Околните ще ви се възхищават, но не се възгордявайте.

Близнаци
Имате нужда от подкрепата на любим човек, а добрата новина е, че ще я получите. Не бива да подценявате силата на приятелството - тя би могла да ви бъде от полза и в най-тежките житейски моменти. Денят ще ви даде шанс да се справите с предизвикателствата.

Рак
Струва ви се, че целият свят е настроен срещу вас, но просто ви обзема есенна умора. Ако имате възможност, днес оставете всичко, което ви напряга, и посетете свое любимо място. Дори едно ароматно кафе с близък човек ще накара света да изглежда по-розов.

Лъв
Днес ще имате финансови премеждия, които обаче няма да ви попречат особено. Ще овладеете ситуацията и ще продължите да бъдете в добро настроение. Бихте могли да се обадите на ваши роднини за помощ - те няма да ви откажат, а ще ви подкрепят на драго сърце.

Дева
Колкото и да се опитвате, не можете да угодите на всички. Ето защо е най-добре да гледате собствения си интерес - така поне един човек със сигурност ще бъде доволен. Претенциите на околните малко ви дразнят, но само днес ще бъде така.

Везни
Нямате представа какво да правите с живота си, а трябва да вземете важно решение. Не се колебайте дълго - просто послушайте вътрешния си глас. Звездите са благосклонни към вас.

Скорпион
Сякаш тъкмо този ден сте чакали през последния месец. Днес ще ви се случат толкова приятни неща, че ще ви е трудно да повярвате. Навлизате в положителен период от живота си и всичко ще се нареди, както го искате.

Стрелец
Бихте могли да се видите със стар приятел - ще се окаже, че имате повече общи теми, отколкото сте очаквали. Сутринта е идеална за реализиране на професионални ангажименти. През втората половина на деня обаче настроението ви ще бъде по-скоро мързеливо.

Козирог
Днес трябва да говорите с шефовете си. Знаете какво искате и как да го постигнете, само ви трябва смелост. Според звездите денят е перфектен за подобен разговор. Бъдете уверени във възможностите си!

Водолей
Смятате, че сте затворили тази страница от живота си, но днес някой от миналото ще нахлуе отново в живота ви. Не е ясно дали е за добро, или не. Опитайте се да извлечете максимума от ситуацията и дайте шанс на човека да ви каже какво е наумил.

Риби
Днес ще бъдете обградени от внимание и ще се чувствате наистина специални. Смело покажете емоциите си, защото денят ще бъде изпълнен с любов и разбирателство. Човекът до вас си заслужава!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay