Думите, които няма да чуете на първа среща

Понякога очакванията се разминават с действителността, затова не се затормозявайте с излишни мисли

Думите, които няма да чуете на първа среща

Облечи червено, сложи си спирала, дръж се естествено, усмихвай му се. Всички тези заръки относно първата среща с евентуалния бъдещ кандидат за сърцето ви, звучат повече като сценарий за пиеса, отколкото като нещо, което ще се случи в истинския живот. Но ние жените сме си такива. Обичаме да четем чужди съвети, когато сме несигурни в себе си и често забравяме, че не всичко написано се отнася точно за нашия характер и нашите собствени желания.

Но тук няма да говорим за женската философия. Ще си поговорим малко повече за нещата, които в най-общия случай няма да се случат на първа среща, а и смятаме, че не бива. За мислите, които вероятно минават през главата на мъжа срещу вас, но все пак едва ли ще ги изрече на глас. Да, дори и след третата чашка. И за това, че действията говорят повече и от най-добре съчиненото изречение.

Първо: не очаквайте мъжът да ви сподели колко много ви харесва. Остарял стереотип е твърдението, че силният пол не обича да споделя своите чувства. Да, мъжът може да каже по негов си начин колко е влюбен, но няма да го направи на първа или втора среща. Колкото и да харесва лешниковите ви очи и пищните ви извивки. Едно просто изречение, тип: "Беше ми много приятно” или "Ще се чуем скоро” е напълно достатъчно, за да разберете, че продължение на тази авантюра ще има.

Ако всичко върви по план, след нормалните разговори за работа, летни партита и любими ястия, може би ще започнете да си споделяте и по-сериозни неща. Доверието му е сигурен знак, че се чувства добре във вашата компания, но все пак едва ли ще ви заяви, че си търси сериозна приятелка и избира вас за победител на кастинга. Не очаквайте и да започне да изброява жените, с които е делял едно легло и причината, поради която чаршафите им са се разделили. Освен, че темата е доста лична, не е най-подходящото нещо, което да сдъвчете по време на първите си срещи. Разговорите за връзки разкриват доста от характера, а знаем, че никой не обича да бъде толкова прозрачен още в началото.

Със сигурност по време на първите ви срещи, ще се опита да ви впечатли. Затова, ако има някакви притеснения в своята работа, няма да ги сподели точно с вас. Мъжете винаги искат да изглеждат финансово стабилни. Всички сме чували тезата, че жените са златотърсачки, но тук няма да обсъждаме нейната истинност, защото ще се пренесем в съвсем различна посока. За мъжете си говорихме. И тъй като кандидат-половинката ви ще иска да изглежда като златен шанс във вашите очи, той няма да тръгне да ви разказва колко празен е портфейлът му, нито колко е сигурен, че съвсем скоро ще прекарва дните си, вторачен в обявите за работа. Освен това, в най-общия случай никой не обича да говори за работа, освен ако тя не е свързана с нещо нетрадиционно и интересно.

Първите срещи са като първите опити в кухнята. Правите някакво усилие да получите успех, влагате своите надежди и се молите резултатът да е достатъчно удовлетворителен, защото сте гладни от доста време насам. Действайте по интуиция, тази формула винаги води до най-вкусните приключения.

27 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



14
Не е посочен 15.03.2012|14:54
И от събеседника. Има жени, на които не можеш да престанеш да правиш комплименти.
13
Не е посочен 15.03.2012|14:52
Длъжни сме да пробваме, все пак:)
12
Не е посочен 15.03.2012|14:51
Но пък "Искаш ли да ти покажа едно котенце" е много вероятно да го чуете от устата на самовлюбен сноб.
11
Не е посочен 15.03.2012|14:50
На първата ни среща с мъжа ми постоянно се заяждахме:)
10
Не е посочен 15.03.2012|14:48
Точно пък те се правят най-много на недостъпни.
9
Не е посочен 15.03.2012|14:47
Много ми хареса финалния абзац на статията и смятам, че всеки може да почерпи акъл и кураж именно от него.
8
Не е посочен 14.03.2012|15:34
"Искаш ли да си направим бебенца?" - това определено няма да го чуеш на първа среща!
7
Не е посочен 14.03.2012|15:32
Златотърсачките си лягат с теб на първа среща!
6
Не е посочен 14.03.2012|15:31
Нямам абсолютно никакви очаквания на първа среща...
5
Не е посочен 13.03.2012|15:14
Би било и доста несериозно да чуеш всичко това на първа среща.
4
Не е посочен 13.03.2012|14:53
зависи от настройката ти
3
Не е посочен 13.03.2012|14:28
Подобни фантазии по-скоро се въртят в главата на една тинейджърка, при зрелите хора такива откровения не идват лесно.
2
Не е посочен 13.03.2012|12:09
първите срещи не могат да се водят по правила и очаквания. просто винаги са различни.
1
Не е посочен 12.03.2012|10:11
не мисля,че някоя от нас има подобни надежди и очаквания за излеяния от страна на кавалера
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay