Една изнасилена жена признава: Животът ми вече е „втора ръка“

След изнасилването няма истински живот

Една изнасилена жена признава: Животът ми вече е „втора ръка“

Това е историята на Кати - ученолюбиво, красиво и добро момиче. Това се случи преди 6 години, когато тя беше на 21, имаше приятел и беше най-щастливата жена на света. Ето какво ми сподели тя.

"Случи се в една октомврийска нощ, на 27 октомври. Никога не бих могла да забравя тази дата. За жалост, обаче, не я помня с нещо хубаво, а с най-ужасното събитие в живота ми. Бях излязла с приятели и вечерта реших да се прибера пеша до вкъщи, тъй като ме деляха само десетина минутки. Бях вървяла този път толкова много пъти. В един момент чух стъпки, обърнах се, но вече беше късно. Насилникът се хвърли отгоре ми и започна да ме опипва грубо и да ми говори вулгарно. Ей така, от нищото животът ми се провали.

Той свали бързо дрехите ми, прави секс с мен по възможно най-грубия начин, удряше ме, заплашваше ме и накрая ме остави гола на земята – зъзнеща, опорочена, изтезана, насилена, не моя.

Да, той изчезна, но остана всъщност завинаги. Тялото ми още помни и винаги ще помни грубостта. Този човек не ме уби физически, но го направи по всякакви други начини.

След случката нямах сили да се движа, да се смея, да живея. Той уби живецът в мен.

Водиха ме по психолози, успокояваха ме, увещаваха ме, че това не променя живота ми, но го промени. Не, не го промени, унищожи го!

За мен вече всеки човек беше потенциален насилник, не можех да се доверя на никого, не можех да осъществя близък контакт с когото и да било.

Да не говорим за секса. Вече нямах желание за никаква интимна близост. Стигнеше ли се до събличане на дрехи, си представях онзи ужасен човек, който ги изтръгна от мен, а след това изтръгна цялата ми душа.

Сексът вече не беше удоволствие, беше нещо, което свързвах с мъчения, изтезавания, гадости. Сексът за мен стана синоним на престъпление.

Вече не можех да погледна хората в очите. Имах чувството, че белезите от насилника са по лицето ми, толкова силно ги усещах вътре в мен. Той беше оставил гнусните си отпечатъци по всяка част от тялото ми. Другите не ги виждаха, но аз ги усещах навсякъде и това ме побъркваше.

След тази нощ животът ми вече не е мой. Това е тяло, изхабено и опорочено тяло, в което живее отдавна умрялата ми душа."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay