Ерогенни зони според зодията

Кои са зоните от тялото ни, които ни възбуждат най-много

Ерогенни зони според зодията

Кои са ерогенните зодии на различните зодии или иначе казано къде обичаме да ни пипат според това каква планета ни покровителства? Кои са местата, които ни подлудяват и ни карат направо да пропуснем сексуалната игра и да пристъпим към съшината? Да видим!

Овен

Най-ерогенната зона на Овните е лицето. За тях няма по-хубаво нещо от това да ги галите по лицето, да прехапвате устни, да плъзгате пръсти по горната им и долна устна.

Телец

Ерогенна зона е вратът. Целувките по врата, хапване, близане, стискане, дращене с нокти.. всичко е позволено, дори задължително!

Близнаци

Ерогенна за зона за тази въздушна зодия са ръцете и китките. Нежна целувка по ръцете може да ги изпрати на седмото небе.

Рак

Ерогенна зона са гърдите, затова всякакви манипулации от страна на партньора с тях са напълно разрешени!

Лъв

Ерогенна зона е долната част на гърба. Масаж или просто леко разтриване на тази зона може да ги направи още по-огнени, отколкото са.

Дева

Ерогенна зона за тях е коремът. Подходящ е лек и чувствен масаж на корема, докосване с носа и лицето на тази част и всичко друго, което носи нежност и наслада.

Везни

На тях въздействащо им действа самата кожа на партньора, близостта, това, че са вплетени един в друг. Повече близост- повече сексуално удоволствие.

Скорпион

Ерогенна зона е.. дупето. Знакът, който се слави с най-много сексуална енергия, може буквално да откачи, когато го докосвате по подходящия начин по дупето.

Стрелец

Вътрешната страна на бедрата са като портата на Али Баба за стрелците, която, ако бъде отворена, ще отведе и двамата партньори в страната на удоволствието и страстта. Ханшът също е ерогенна зона.

Козирог

Ерогенна зона са коленете.

Водолей

Ерогенни зони са глезените и краката. Този знак обича да бъде гален нежно по тях, докато се разтопи от нежност.

Риби

За тях също ерогенна зона са краката.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay