Ето какво всяко момиче иска от половинката си

Ето какво всяко момиче иска от половинката си

Не е изненада, че всички момичета биха харесали техните гаджета да направят нещо специално и внимателно за тях. В крайна сметка, идеалните връзки трябва да бъдат сладки и прелестни. И така, момичетата винаги очакват гаджетата им да им правят някакви изненади, а мъжете най-често не разбират това.

Въпреки че често им е трудно да изкажат желанията си, момичетата искат гаджетата им да бъдат по-разбиращи и приемащи факта, че проявата на привързаност наистина е секси. За да помогнем на всички объркани момчета, сме подбрали кратък списък на всичко, което всяко момиче иска от половинката си:

 "Представете ме като ваша приятелка, когато се срещнем с някого. Това е невероятно чувство!"

"Попитайте ме дали имам нужда от нещо, когато се прибирате от работа или от среща с приятели. Много означава да знам, че си мислил за мен.”

"Приберете телефона си, когато прекарваме време заедно. Това е страхотен жест, тъй като тогава цялото ти внимание ще е насочено към мен."

"Случайните подаръци винаги са благословия. Дори малки неща като любовни бележки, цветя или шоколади ни карат да се чувстваме на седмото небе."

"Изказването на благодарност… чувството да ни благодарите, когато сме направили нещо за вас, е страхотно."

"Даването на повече свобода. Времето, което искаме да сме сами или с приятелки, е ценно. Желанието да прекарваме повече време сами не означава, че не ви обичаме."

"Обичаме, когато държите ръката си на нашето рамо или талия. Тази малка точка на контакт ни кара да се чувстваме обичани. "

"Прегръдката от време на време е невероятна, особено когато го правите, без ние да го поискаме."

"Когато видите нещо смешно, кажете ни веднага. Искаме да се позабавляваме с вас."

"Помощта за домашните задължения ни кара да сме ви благодарни. Помага ни да знаем, че сте готови да споделите товара с нас. "

"Дръжте вратата на колата отворена, докато се качваме."

"Не се страхувайте да се усмихвате искрено, когато ни срещнете. Няма нищо по-зашеметяващо от човек, който показва истинските си чувства."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay