Женските черти, които подлудяват мъжете!

Женските черти, които подлудяват мъжете!
Pexels

Противно на общоприетото схващане, любовта и привличането приличат по-малко на любовен роман, а много повече на книга по психология. Учените изкъсно изследват законите на привличането и си правят доста интересни изводи относно това какво кара мъжете да си падат по нас. Ето какво казва науката за стрелите на Купидон.

Кои са женските черти, които карат мъжете да се влюбват в нас?

Устните

Резултати от проучване в Манчестърския университет установвяват, че устните са най-привлекателният физически белег на жената. Установено е, че розовото и червеното червило задържат вниманието на мъжа дори по-дълго. Когато се съмнявате, изберете червено - това е класика и работи.

Женските черти, които подлудяват мъжете!

Зрителен контакт

Очите са ключови за задържането на вниманието на обекта на нашите желания. Оказва се, че зениците ви се разширяват малко повече, когато сте привлечени от някого и явно хората са силно привлечени от разширените зеници. Никога не пропускайте възможност да приковате погледа си към желания мъж.

Искрена усмивка

Това е усмивка, която показва щастливото лице. Проучване показва, че мъжете са значително по-привлечени от жени, които се усмихват.

Висок глас

Женските черти, които подлудяват мъжете!

Високите гласове явно са много секси за мъжете. Изследователите предполагат, че това е така, защото те предполагат по-малък размер на тялото, което нашето общество смята за по-привлекателно.

Бедра

Вече споменхаме, че мъжете харесват по-дребничките жени, но тук идва едно противоречие. Изследователите откриват, че мъжете предпочитат по-големи съотношения между ханша и талията, отколкото по-малките. Явно всички типове тела са красиви и привлекателни за тях.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay