За Сара Джесика Паркър семейството е преди всичко

Звездата от "Сексът и градът" за баланса между работата и личния живот

Актриса и продуцент, рекламно лице и дизайнер, съпруга и майка на три деца, Сара Джесика Паркар е и най-новото лице на Vogue за месец август.

46-годишната актриса допуска фотографите на изданието и съответно читателите на списанието до дома и семейството си. Описва живота си като "кораб, който плава между ледовете".

На снимките звездата от "Сексът и градът" е със съпруга си актьора Матю Бродерик, 8-годишния им син Джеймс и близначките Табита и Лорета.

В откритото интервю актрисата признава, че майчинството е приоритет номер едно за нея, а с екранния си образ, Кари Брадшоу, имат повече разлики, отколкото прилики.

"Животът на Брадшоу и моят нямат нищо общо. Хареса ми да я изиграя, Кари промени живота ми по много прекрасни начини, но за разлика от нея, не мисля по цял ден за мода и не съм маниачка на тема обувки."

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 25.11.2011|16:54
На телевизионните актриси е по-лесно да поддържат семейството си и да опазят личния си живот от обществеността. Нормално е Кари Брадшоу и Сара Джесика да не си приличат иначе това щеше да означа, че последната е слаба актриса.
1
Не е посочен 13.07.2011|15:06
Сара Джесика Паркър винаги е твърдяла, че се стреми да балансира между работата си и семейството. Ролята на Кари я играе идеално, но това че в живота не е такава е много хубаво. По този начин успява да научи много неща и да се види в светлина в която и е странно да си се представи. Много красиви снимки, фотосесията е супер, а дечицата ѝ са големи сладурковци. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay