Защо е по-добре да имате връзка с грозен мъж?

Не си вземайте красив мъж - може да ви остави. То и грозния може ама какво ви пука?

Защо е по-добре да имате връзка с грозен мъж?
Pexels

Мили, дами,

Ако нямате чувство за хумор, моля не продължавайте да четете нататък! Ако продължите - това е на ваша отговорност!

Всички изказвания на недоволна леля се приемат в коментари. 

*Статията е изцяло хумористична, тъй като не вярваме, че има подобно определение като "грозен мъж или жена", защото всеки има по нещо красиво в себе си, а и както се казва "за всеки влак си има пътници".

Но тъй като жегата се погрижи да подлуди и нас, насладете се на следващите редове.

По света винаги се говори за красивите мъже - техните остри черти, дълги мигли и кипящата сексапилна енергия и привлекателност. Но да знаете, че грозният мъж има своите уникални предимства и може да бъде много по-добър избор за връзка, отколкото се очаква.

Ето няколко забавни причини, защо да се насочите към грозния тип:

Вярно е, че е в противоречие на "общоприетите" стандарти за привлекателност, но не се напрягайте - ние сме тук, за да отворите очите ви към скритите удоволствия на връзка с грознен господин:

Не е опасно да го водите на събития

Когато излизате с грозен мъж, няма нужда да се борите със завистливи погледи и коварни опити да ви откраднат от ръцете му. Вие сте на безопасно място - никой не би се опитал да ви отнеме това "бижу"!

Никога няма да ви изневери с модели

Сещате ли се за привлекателните дами, които се появяват по плакатите и рекламите и привличат погледа? Не се притеснявайте, грозният мъж най-често дори не се заглежда по тях, защото знае, че няма смисъл. По-голям е шансът да го удари комета!? Два пъти... Той просто ще се наслаждава на вашата компания.

Не бързате да го представите на приятелите

Обикновено, когато имате красив мъж до вас, искате незабавно да го представите на своите приятели, за да се похвалите със своя добър вкус. Но грозният мъж? О, той е вашата лична тайна, която желаете да запазите за себе си.

Спестявате пари от козметични продукти

Хайде, признайте си - ако излезете с красив мъж, най-вероятно се стремите да се възползвате от всяка възможност да изглеждате перфектно. Но с грозния мъж, изразходваните средства за грим, маски и козметични продукти се съкращават значително.

Не се страхувате от други жени

Не трябва да се тревожите, че другите жени ще го искат и ще се опитват да ви вземат от него. Вие сте "единствената и неповторимата" в живота му. А и нали знаете поговорката:

Не си вземайте красив мъж - може да ви остави. То и грозния може ама какво ви пука?

Не се налага да тълкувате съобщенията

"Защо не ми отговори?" или "Какво точно искаш да кажеш с този емотикон?" - всички знаем колко стресиращи могат да бъдат тези моменти. Но с грозния мъж, съобщенията ви са прости и ясни - "Здравей" и "Как си?" Добре е да знаете, че няма подли замисли зад тях.

Никога няма да се страхувате от развод

Известно е, че много привлекателни мъже често имат много възможности и са непостоянни. С грозния мъж обаче няма да имате този проблем. Вие сте били негов единствен шанс в живота, когато сте го приели.

Смехът винаги е гарантиран

Въпреки липсата на красив външен вид, грозният мъж често има изключително чувство за хумор. Смехът и забавата са гарантирани във вашата връзка, а някой, който ви кара да се смеете, заслужава специално място в сърцето ви.

Така че не бързайте да съдите по обложката - възможно е да имате необичайна и интересна личност зад физическата непривлекателност. Възможно е да бъде най-доброто, което ви се е случило!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay