Защо противоположностите *буквално* се привличат в астрологията?

Защо противоположностите *буквално* се привличат в астрологията?

Противоположностите се привличат или поне така казват. Но истината е, че това не винаги е лесно. Всеки, който е излизал с човек, който е абсолютно различен, знае, че е нужна много работа, за да се получат нещата. В зодиакалните знаци също има притивоположности. Зодиакът има двойки, наречени полярности, които са два знака, които са разположени директно един срещу друг на елиптиката и са на шест знака разстояние един от друг (като Овен, първият знак в зодиака, и Везни, седмият).

Оказва се, че тези противоположни знаци изключително много се привличат, без значение дали става дума за любовна връзка, приятелство, партньорство и т.н.

Ето кои са най-привличащите се двойки зодиакални знаци:

1. Овен + Везни

Овенът е огнената, импулсивна солова звезда (управлявана от Марс и яростта), докато Везните (управлявани от Венера, са търсеща баланс зодия) предпочитат да бъдат част от група. Овенът води яростни битки, докато Везните се плашат при първите признаци на конфликт. Най-добрият сценарий? Везните учат Овена как да се успокоява и да позволява на другите да достигат до него, докато Овен учи Везните на радостите от това да бъдеш в центъра на събитията и как да изразяват чувствата си.

2. Телец + Скорпион

Телецът и Скорпионът са зодии, които уважават ценните неща. По различни начини тези две зодии взаимно се обогатяват. Телецът може да предложи на Скорпиона много удоволствие, докато Скорпионът помага Телеца да изследва дивите и непознати неща.

3. Близнаци + Стрелец

Близнаците и Стрелците са супер любопитни един към друг и за всичко. Близнаци се съсредоточават върху детайлите, докато Стелците винаги гледат по-мащабно на нещата. Заедно те са практически неудържими.

4. Рак + Козирог

Козирогът, управляван от ултра-суровия Сатурн, обича логиката и знае как да работи, да работи, да работи, докато Ракът, управляван от Луната, плува в по-интуитивни води. Успешна кариера и спретнат дом са резултатите от съюзяването на Рак и Козирог. Кейт Мидълтън и принц Уилям са такава двойка.

5. Лъв + Водолей

Тези два знака знаят как да се забавляват. По различен начин, разбира се. Лъвът се изкачва по социалната стълбица, докато Водолеят се скита по улиците, протестира и буквално живее в комуна. Но когато се съберат, нещата се уравновесяват и комбинацията се оказва доста добра.

6. Дева + Риби

И двата знака искат да бъдат полезни за околните, но подходите им са различни. Девата може да научи Рибите на правилата, етикета, докато Рибите могат да помогнат на Девата да стане малко по-разкрепостена и да не се страхува да мечтае.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay