Знаци, че връзката ви става сериозна

Знаци, че връзката ви става сериозна

Как човек може да разпознае, че връзката му става сериозна? Когато вече не ви е неудобно да излизате на среща с едни и същи дрехи? Когато онлайн срещите ви вече не са неловки? В един момент бихте се запитали накъде отива връзката ви.

За мен това беше, когато съпругът ми ме покани на концерт извън града, който се превърна в бягство през уикенда след само няколко седмици познанство. Никога не погледнах назад. Ето някои от романтичните преживявания, които са ми споделяли приятелки, разбрали, че са открили любовта.

Когато сте заедно е сякаш, че сте вкъщи. Без значение дали сте в неговия дом или на съвсем непознато място, но сте в неговата компания, вие се чувствате сякаш сте си вкъщи. Един от сигналите, че отношенията ви се задълбочават е усещането за дом и че той ви кара да сте най-добрата версия на себе си в тази връзка.

Когато се чувствате достатъчно комфортно, за да се уязвими. Когато започнете да споделяте своите страхове и тайни, е сигнал, че ви е удобно в компанията на този човек и че наистина му вярвате.

Когато решите да си вземете домашен любимец. Съвместното отглеждане на животно е наистина сериозна стъпка във вашите отношения, така че може да сте сигурни в чувствата по между си.

Когато се запознаете със семействата си. Когато той поиска да се запознае със семейството ви, е сигурен знак, че отношенията му към вас са сериозни. А щом покани вас в неговия роден дом, това е доказателство, че иска да сте част от неговия личен живот и че не ви крие от хората, които цени най-много.

Когато знаете, че ще прекарате уикенда заедно, въпреки че не знаете какво ще правите. И когато започнете да си забравяте свои предмети в дома на другия. Когато искате да прекарвате повече време заедно, оставяте вещи в дома на другия – четка за зъби, шампоан, балсам и др.

Когато разговорът започва с "ние". Когато той заговори за вашата връзка, използвайки местоимението "ние", вместо с "аз".

Когато заобичате семейството му като свое. Отделяте време, за да прекарвате времето си с неговото семейство на семейни партита, вечери, погребения.

Когато осъзнаете, че се тревожите за благополучието му. Ще знаете, че чувствата към приятеля ви са сериозни, когато започнете да се интересувате за здравето и благополучието му.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay