Знаци, че колега изпитва нещо повече към вас

Знаци, че колега изпитва нещо повече към вас

Романтиката в офиса не е необичайна. Всъщност голям процент от хората мечтаят да намерят своя специален човек в офиса си. Но може да бъде сложно, тъй като много компании виждат служебния романс като нарушение на политиката на компания. Всяка любов има своите плюсове и минуси, но ако все пак искате да започнете връзка с някой от офиса, тогава трябва да сте сигурни, че другият човек ви харесва. Ето някои признаци, че колега може да ви харесва.

Той говори с вас най-много

Ако този колега продължава да говори с вас много, между срещи, кафе паузи и други, тогава има голяма вероятност той да се интересуват от вас. Ако сте нова в офиса, той със сигурност ще предприеме инициатива, за да ви запознае с всичко в офиса, но ако вече не сте новак и той все още предпочита да говори с вас, тогава знаете какво да очаквате!

Иска да научи повече за вас извън офиса

Вашият колега ще направи всичко, за да ви опознае извън ролята ви на служител. Той би искал да опознае вашите интереси или онези неща, които не харесвате, за да може да започне разговор с вас по всяко време. Най-доброто е, че може дори да ви покани да излезете за обяд. Приемете го като намек за среща.

Носи ви кафе

Работата и кафето вървят ръка за ръка. Почти невъзможно е да оцелеете с цялото това напрежение без чаша хубаво кафе. И така, вашият колега може дори да ви донесе кафе, за да ви помогне да се освободите от стреса! Това е ход, който правят само хората, които се грижат за вас. Този човек ще реши да ви вземе кафе в най-напрегнатото време, само за да ви помогне.

Помага ви по всяко време

Той може да е ужасно зает, но ако винаги е готов да ви помогне, въпреки голямото му натоварване, бъдете сигурни, че ви харесва. Това че отделя от времето си, за да ви помогне в напрегнат за вас момент, е знак, на който трябва да обърнете внимание.

Имате общи теми за разговор

Ако винаги се стреми да ви заговори, а когато го направи става ясно, че знае много за вас, става съвсем очевидно, че има симпатии към вас. Изглежда, че дори знае рождения ви ден и други специални дати, защото просто ви харесва. Друга индикация за чувствата му е, че иска да научи дали имате човек до себе си и дали искате да се обвържете.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay