Как да започнете разговор със стара тръпка

Как да започнете разговор със стара тръпка

В живота ни има много случаи, когато се срещаме с човек и незабавно усещаме непонятна връзка с него. Изглежда, че той е идеалният партньор за нас и идеята да прекараме цял живот с него звучи твърде вълнуващо и интригуващо. Въпреки това, мечтите изглеждат твърде добри, за да бъдат истина и щастливата връзка в крайна сметка приключва. 

Но какво, ако искате да възобновите контакт след известно време? Или искате да започнете връзка отново? За да ви помогнем в това, ето някои фрази, с които е удачно да започнете разговор със стара тръпка.

"Мислех за теб. Ще бъде забавно да се видим скоро."

Това е най-доброто съобщение за изпращане, в случай че искате да бъдете директни и честни относно чувствата и желанията си. По този начин просто се опитайте ясно да предадете намерението си.

"Ей ти, сетих се за теб и сега съм малко разсеяна. Трябва да пийнем по нещо някой път."

Това е идеалното послание, което да изпратите на някой, с когото сте имали непрекъсната непринудена връзка и на чиято компания всъщност сте се радвали. Ако просто искате да се свържете отново със стар познат за малко забавление, важно е да бъдете директни и ясни. Няма смисъл да му изпращаш невинни съобщения в продължение на два дни, само за да разбереш, че той излиза с някого.

"Хей, дълго време не сме се чували. Кажи, ако искаш да се видим скоро."

Има големи шансове старата ви тръпка да знае, че се обръщате към тях с цел забавление. С тази фраза ще бъдете учтиви и директни, ако искате да предадете посланието си без никакво объркване или очаквания.

"Ще бъда в твоя град следващата седмица. Искате ли да излезем за по питие? "

Ако търсите еднократна среща, организирайте я за през нощта. Можете да предложите да се срещнете в бар или дискотека. Да бъдеш директна ще ти помогне да получиш това, което искаш.

"Мислех за теб онзи ден, минах покрай онзи ресторант, който винаги си обичал."

Ако търсите връзка отново, започването на разговор с припомняне на спомени е добра стратегия. Но не приемайте, че нещата ще се случат веднага само с написани няколко реда.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay