Как да избегнем капаните на онлайн пазаруването?

Бъдете разумни!

Как да избегнем капаните на онлайн пазаруването?

Ние, жените, държим винаги да изглеждаме красиви и стилни. За съжаление, работата ни отнема цялото време и ние трудно успяване го съчетаем с обикаляне по магазините и избиране на най-подходящата дреха за нас. Ето защо прибягваме до онлайн сайтовете за дрехи и обувки. Сигурно сте чували, че има такива, които са свръх доволни от покупките си и такива, които са недоволни. За да не бъдете от вторите, ето за какво трябва да следите.

1. Сайтът да е със SSL защита  - Можете да познаете дали е такъв по URL адреса. Ако започва с HTTPS, значи всичко е наред и няма от какво да се притеснявате.

2.Избягвайте да давате много информация за себе си, освен ако сайтът не го изисква - Давайте името и картата си, но пазете другите си лични данни. 

3. Проверете паролите си - не използвайте едни и същи при регистрацията за сайтовете. Никога не слагайте лични данни в тях!!

4.Използвайте здравия си разум - имайте едно наум за всичко, което Ви изглежда твърде хубаво, за да е истина. Придържайте се към достоверните сайтове. Ако веднъж сте изпробвали един, то доверете му се отново, защото наистина има много измамници на пазара!

Желаем Ви приятно и разумно пазаруване!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay