Как да преживеем Black Friday?

Как да преживеем Black Friday?

Когато ние жените чуем за намаления, започваме бързо и стремглаво да откачаме и да пазаруваме наред. Неслучайно е дадено сравнението "като луд с картечница". Само че някои от нас наистина трудно преживяват цялата суматоха и блъсканица в молове и магазини. Някои от нас си мечтаят за нова кафемашина, но без целия стрес и бутане.

Тази година от eMAG ни призовават да затаим дъх и да запишем датата 18 ноември в календара си, защото на платформата са подготвени над 2 милиона броя продукти, но някои от тях могат да свършат изключително бързо и да изпуснем нещата, които сме си набелязали. Затова ще ви дадем няколко съвета как да пазарувате бързо и успешно на eMAG Black Friday и какво може да си вземете на страхотни цени.

Да започнем с нещата, които можем да вземем на добри оферти, за да си осигурим уют и комфорт у дома или иначе казано: от перфектното сутрешно кафе до вечерното разпускане с хубав филм с eMAG Black Friday на наша страна.

Денят започва с кафе, затова и първото ни предложение е кафеавтомат. Това е уред, който е чудесно да вземем на промоция, за да можем да си позволим да закупим по-качествен артикул на по-ниска цена. Ние записваме 18 ноември в календара си и с нетърпение чакаме да видим изгодната оферта за кафеавтомат Philips EP1224/00, който предлага класическа система за разпенване на мляко, има сензорен екран, както и керамична мелачка. Вече мирише на прясно и ароматно кафе, нали?

Зима е, но е добре да не забравяме, че формата за лятото се извайва от сега, така че няма да навреди да се сдобием с добър велоергометър. С негова помощ може да успеем дa се отървем и от излишните килограми, които сме натрупали по време на празниците.

Докато сме на тема спорт, хубаво е понякога да го правим и навън, но знаем колко е скучно без музика. Затова ще улесним живота си и ще направим спортуването в парка по-приятно с безжичните слушалки на Huawei FreeBuds SE. Те са подходящи и за моментите, които прекарваме в чистене и готвене у дома. Няма ли да е страхотно да говорим с приятелка или да слушаме подкаст, докато вършим всички досадни домакински задължения.

Как да преживеем Black Friday?

Споменахме домакински задължения и вече ви развалихме настроението. Спокойно, ще оправим нещата, като намалим часовете, прекарани в чистене, до натискането на един-единствен бутон. Сега е моментът да се възползвате от отстъпките и да вземете робот прахосмукачка Rowenta X-Plorer S75 Animal&Allergy RR8567WH. Той е идеалният партньор за отлични почистващи сесии благодарение на технологията от последно поколение, която ще остави дома ви идеално чист. Открийте автоматичната прахосмукачка, която ще свърши работата вместо вас: почистващи сесии без усилие благодарение на ултра прецизна навигация, усъвършенствана лазерна технология и почистващо действие 4 в 1 със системата Smart Aqua Power.

Средата на ноември е, но е хубаво да се подготвим за коледния сезон или по-точно за коледните филми! Не, няма да правим пуканки или ястия от сега, но е чудесно време за нов телевизор, пред който да спорим със семейството коя част на "Сам вкъщи” да си пуснем.

Как да преживеем Black Friday?

Понякога трябва да бъдем и практични и да се подготвим за студената зима, която ни очаква. А и да не е толкова студена, все пак трябва да ни е топло и уютно, затова са ни необходими качествени уреди, на които можем да разчитаме. eMAG ще ни помогнат с изкушаващи отстъпки, така че това да не изпразни джобовете ни преди празниците! Време е да погледнете за подходящ климатик, който да стопли дома ви през зимния сезон.

В годината има 52 петъка, но eMAG Black Friday е само един!

Ето и един кратък наръчник за eMAG Black Friday 2022

- Инсталирайте мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, за да разберете кога започва Black Friday 2022.

- Запазете предварително любимото си място за доставка, за да можете бързо и удобно да вземете поръчките си. Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG ще бъдат на разположение над 3000 места за доставка в цялата страна (куриерски офиси, клоновете на Български пощи и автоматизираните денонощни станции easybox), както и шоурумите на компанията в София, в Сердика Център и Парадайс Център, и в Пловдив, в Пловдив Мол. Разбира се, и доставка до избран адрес.

- Запазете вашата карта в акаунта си, за да правите поръчки сигурно и бързо.

- Подгответе предварително списък с любими продукти.

Традиционно, eMAG прави т.нар. blackout (затъмнение) на сайта си, преди да посрещне натоварения трафик от желаещи да се сдобият със стоки на атрактивни цени. Сайтът става активен рано сутринта, след 7 ч. в деня на Black Friday – 18 ноември тази година, – а потребителите могат да разберат веднага щом кампанията започне, като инсталират мобилното приложение на eMAG и активират известията.

Добре е да знаем, че някои от бройките на селектираните за кампанията оферти са ограничени и се изчерпват бързо поради големия интерес. Миналата година например, само за 1 минута в началото на кампанията са били поръчани 1626 броя продукта.

Как да преживеем Black Friday?

*При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday цените ще са видни и актуални, започвайки на 18.11.2022 г. след началото на кампанията.до нейния край или до изчерпване на наличните количества.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay