Как да разберем дали някой има симпатии към нас?

Как да разберем дали някой има симпатии към нас?

През голяма част от времето ни се случва да объркаме сигналите, които получаваме и да не можем да разберем дали един човек ни харесва или не, дали като приятел, или като партньор. Това може да се дължи на много причини - човекът, с когото общуваме да е срамежлив или да не може да изразява добре емоциите си, или друго. Ето списък с нещата, които ако следите ще можете да разгадаете правилно сигналите, които получавате:

Контактът с очи

Честият търсен контакт с очите е знак за привличане и интерес. Повторно засичане на погледите, означава, че човекът не спира да ви търси и може да отразява желание да е с вас като партньор или като приятел. Разбира се, неучтивото зяпане не влиза в категорията.

Леко докосване

Приятелство с някого от противоположния пол може да бъде много приятно и да изградите страхотно доверие. Взаимното доверие и лоялност, според специалистите, се доказват с докосвания по рамената и китките. Знаците на привличане, обаче, са докосване по косата, дрехите, например слагане на вратовръзка. Тези действия са сигнал за емоционална привързаност, но не винаги означават романтични намерения.

Позицията на тялото

Ориентацията на тялото е един от най-ясните сигнали за отношението, което има събеседника към нас. Хората, които не се притесняват да общуват с нас  обикновено говорят лице в лице с нас. Това не винаги означава някакво подсъзнателно намерение.

Взаимодействие

Наслаждава ли се човекът на компанията ви? Кара ли ви той/тя да се чувствате важни? Споделя ли проблемите си с вас? Ако отговорите на тези въпроси са "да", то много вероятно е този човек да е привлечен от вас и да има силни симпатии. Това е лесен начин да разберете дали този човек се интересува от вас.

Вашете отсъствие притеснява ли го/я? Изглежда ли той/тя притеснен/а, когато сте настинали или не се чувствате добре? Интересува ли се от живота ви? Задайте си тези въпроси и проследете отсрещната реакция, за да разберете правилни сигналите на човека срещу вас.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay