Как да разпознаете токсичната свекърва

Как да разпознаете токсичната свекърва

Всяка дама се моли да не й се падне ужасна свекърва. Със сигурност! В компанията на токсичната свекърва ще забележите, че енергията ви се изпарява, че внимавате какво говорите и с какво се храните, та дори и с какво сте облечени. Тя обича да създава драма от нищото, но никога не е виновна. 

Справянето с такива свекърви може да е кошмар, а понякога дори не можете да разберете какъв е същинският проблем. Затова ние ви представяме някои общи признаци, по които си приличат токсичните свекърви.

Тя е твърде любопитна. Такива свекърви изглежда винаги имат мнение по всеки въпрос, дори ако това не ги засяга. Ще забележите, че те често слушат личните ви разговори и след това изказват мнение, което често може да ви се стори обидно.

Тя не признава граници. Тя ще иска да взема решения за вас и цялото семейство, дори когато това не е необходимо. Тези свекърви звънят постоянно на половинката ви, дори когато сте на интимна вечеря. Тя е способна дори да взема решения за децата ви, без дори да се консултира с вас.

Осъжда ви на всяка крачка. Ще забележите, че тя критикува всяко ваше действие и преценява всяко ваше решение. Никога не спира да се оплаква как готвите или дори как се обличате. Можете да усетите усмивката й, когато направите грешна стъпка.

Припомня миналото. Без значение колко пъти се извинявате или се опитвате да забравите случки от горчивото минало, вашата свекърва винаги ще е там, за да повдигне наболелия въпрос отново. Тя изпитва пълна радост и удовлетворение, докато ви вижда в мрачно настроение. Не е в състояние да разбере чувствата ви. Ако някога се опитате да бъдете срещу нея, тя ще го помни цял живот.

Тя е егоцентрична и не уважава вашия избор. Тя никога няма да промени първото си впечатление за вас. Тя вярва само в своите мисли и решения и не се интересува от избора ви. Тя няма да се поколебае да повдигне неподходяща тема, свързана с вас, на масата. И ще продължава на прави намеци, докато някой не й обърне внимание.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay