Как да свалите няколко килограма преди сватбата

Как да свалите няколко килограма преди сватбата

Месеците преди вашата сватба са емоционално пътуване, което може би наподобява това с влакче в увеселителен парк. Тъй като социалната изолация е накарала мнозина от нас да наддадат на тегло, особено в областта на корема, идва време за онези дами, които скоро ще застанат пред олтара, да се постараят да изглеждат умопомрачително в булченската си рокля. 

Диетичният план ще ви помогне да останете пълни с енергия и да отслабвате едновременно. Но за да постигнете резултат, заемете се с промяната поне месец преди щастливото събитие. Ето какво трябва да правите.

Пийте кокосова вода всеки ден

Когато сте навън или просто си стоите вкъщи, не забравяйте да имате под ръка кокосова вода всеки ден. Тя ще ви помогне да получите онази естествено блестяща кожа, която повечето козметични процедури не могат да ви гарантират.

Изберете вода пред друга подсладена напитка

Ако все още не знаете, едно шише газирана напитка съдържа 10 чаени лъжички захар. Толкова много захар не само може да причини проблеми с кожата, но и може да намали енергията ви след известно време. По този начин винаги предпочитайте да изпиете чаша вода пред чаша газирана напитка или сок от кутия.

Избирайте здравословното

Независимо дали става въпрос за ориз, хляб или захар, винаги избирайте кафявия вариант. Изберете многозърнест хляб за вашите сандвичи и тостове.

Не забравяйте да хапвате плодове

Най-добре започнете деня си с малко плодове. Можете да ги хапнете в рамките на един час след събуждането.

Хапвайте често, но по малко

Винаги се препоръчва да имате чести малки хранения, вместо три големи хранения на ден. Това помага да поддържате метаболизма си през целия ден.

Консумирайте голяма закуска и малка вечеря

Всички сме чували поговорката, яжте закуска като цар, обядвайте като принц и вечеряйте като бедняк. Това се казва, защото метаболизмът ни е най-бърз, когато се събуждаме и най-бавен през нощта. По този начин е най-добре да давате на тялото си максималното количество калории сутрин, така че да изразходвате калориите през целия ден.

Яжте бавно

Не яжте много бързо. Хората, които ядат бързо, често са склонни да преяждат. Това е така, защото на стомаха ви му отнема известно време, за да изпрати сигнал до мозъка ви, че сте сити. Ако дъвчете бавно и ядете бавно, ще разберете кога сте сити. Когато ядете бързо, когато стомахът изпрати сигнал до мозъка ви, вече ще сте преяли.

Вечеряйте рано

Казва се, че човек трябва да консумира вечерята си поне 2-3 часа преди лягане. Това помага на тялото ви да изгори някои калории, преди да легнете. Заспиването веднага след като сте се нахранили, само ще ви накара да наддавате на тегло.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay