Как да се почувствате по-добре, когато имате лош ден?

Хитри трикове за добро настроение и самочувствие

Как да се почувствате по-добре, когато имате лош ден?

Всяка една от нас е имала дни, в които не й върви и просто не се чувства както трябва. Причините могат да бъдат много - от напрежение в работата, до начина, по който е застанала косата ви. В дни като тези, все ще се намери нещо или някой, който да ви подразни и изнерви.

Ние знаем много добре колко критични са тези нервни дни и за това сме ви подготвили няколко хитри трика, с които ще преборите лошото настроение и ще ви върнете самочувствието. Всички неща, които трябва да направите са много лесни, но ви гарантираме, че действат безотказно!

Погледнете някоя ваша любима снимка
Когато не се чувствате много добре, просто погледнете някоя ваша снимка, на която изглеждате зашеметяващо! Това е чудесен и много лесен начин да повдигнете духа си. Получавате едно малко напомняне колко сте страхотна всъщност, въпреки факта, че днес имате лош ден. Може да помогне, ако направите косата или грима си същите като в деня, в който е заснета снимката.

Как да се почувствате по-добре, когато имате лош ден?

Облечете нещо, което харесвате
Носенето на любимата дреха винаги ни кара да се чувстваме сто пъти по-красиви и уверени. Ако харесвате това, което виждате в огледалото, то и денят ви ще бъде по-хубав и ще крачите в по-уверени стъпки през всички трудности. Тоалетът на една жена играе ключова роля за нейното самочувствие.

Напръскайте се с любимия си аромат
Любимият ви парфюм е страхотен начин за повишаване на самочувствието. Познатият аромат ще ви донесе много приятни спомени, а с тях и настроението ви ще се подобри автоматично. Подбирайте парфюмите си внимателно и се обграждайте само с аромати, които ви карат да бъдете по-енергични и позитивни.

Отидете на пазар
Да, шопингът не се справя с проблемите, но поне ги кара да изглеждат по-незначителни и ни помага да забравим грижите поне за момент. Новите обувки и новата рокля ще ви вдъхнат нужната доза щастие и увереност, а така ще се справите много по-лесно с трудностите.

Как да се почувствате по-добре, когато имате лош ден?

Потанцувайте
Невъзможно е да сте нещастни докато танцувате! Доказано е, че се чувстваме по красиви и по-щастливи, когато танцуваме. Раздвижването е полезно за кръвообръщението, а то от своя страна стимулира хормона на щастието. Пуснете си любимото парче и се разкършете!

Прекарайте време с любим човек
Отделете повече време на хората в живота ви, които смятате за невероятни. Те са онези вълшебни същества, които правят света по-светъл и по-добър. Поговорете си или просто стойте заедно и си правете компания. Със сигурност ще се почувствате по-добре и думите им ще ви вдъхнат кураж.

Отдайте се на хобито си
Със сигурност има нещо, което обичате да правите и ви доставя наслада и отмора. Обожавате да рисувате? Направете го! Харесвате писането? Напишете как се чувствате! Четенето ви успокоява? Усамотете се с книга в ръка! Хората винаги успяват да намерят сила и утеха в нещата, които обичат да правя.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

 
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay