Как да се справим с ретроградния Меркурий?

Как да се справим с ретроградния Меркурий?

Меркурий минава в през небето на Овена. "Пътуващата” планета бързо усвоява характера на всяко съзвездие, през което преминава. Така, че през последните седмици Меркурий е в изключително възторжено настроение, тъй като овенът е огнен знак, познат със своята духовитост и високи цели, които си поставя в живота.

Меркурий в знакът на Овен е изключително енергичен, смел и на моменти дори леко глуповат, но когато планетата промени посоката си, тази открита честност, присъща на зодиакалния знак, няма да е така добре приета.

Главната тема, която се обсъжда в този ретрограден Меркурий е погрешната или трудна комуникация, както и липсата на такава. Опитайте се да общувате по-ефективно, за да избегнете допълнителни недоразумения в този период.

Имайки предвид динамичното присъствие на Овена, трябва да внимаваме, за да опазите чувствата си ненаранени.

Ретроградния Меркурий вероятно ще усложни всичко, което и без това е много трудно за вас. Оставете си допълнително време в дневните ангажименти, за да се справите със закъснение и непредвидени ситуации. Ако се случи някакво забавяне, да ви възпрепядства, ако чакате полет на непознато летище и той закъснява или е отложен, припомнете си, че дори и да попаднете в такава ситуация, това ще отмине и всичко ще бъде наред.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay