Как да успокоите ревящото бебе?

Бъдете грижовни към него

Как да успокоите ревящото бебе?

Бебетата плачат за щяло и нещяло. И понякога изпъват нервите на родителите си. За съжаление, не винаги те успяват да разберат какво не му е наред на мъничето, че пак надига цялата къща. Ние ще Ви дадем съвети за това как да се справите с ревливкото/ ревливката и да накарате съкровището Ви да се усмихва повече.

Разбира се, първо трябва да проверите дали всички негови нужди от първа необходимост са задоволени. Ако то е гладно, студено му е,пие му се водичка, задушно му е, или нещо друго такова, нормално е да реве. Но, ако всичко това не е причина за сълзите и мощните му викове, то трябва да се занимаете с него.

Хубаво е, ако имате люлеещ се стол. Той ще Ви свърши страхотна работа. Не само, че на Вас ще Ви е приятно на него, но и детето ще го оцени. Трябват му няколко минутки, за да се успокои и да зарази къщата Ви със слънчево настроение.

Прегръдката винаги помага! Може би вашият сладур просто има нужда от внимание. Разбира се, няма как да си играете с него по 24 часа в денонощието, но му отделяйте колкото можете повече време. 

Пейте му и му говорете. Нека чува гласа Ви. Той ще го успокои, защото все пак това е гласът на мама. 

Има и столчета, които са с вибрация. Те също ще дадат ефект.

Най-важното е да разчитате правилно знаците на детето си!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay