Как деликатно да "подсетим" любимия да ни прави подаръци по-често

Как деликатно да "подсетим" любимия да ни прави подаръци по-често
Canva

Все по-често гостенките в нашия подкаст ни напомнят колко важно всъщност е мъжът да подарява подаръци на любимата си жена редовно. Но в забързаното всекидневие, за мъжа е доста трудно постоянно да мисли за подобни неща. Има и господа, на които просто не им идва отвътре. Но пък се оказва, че съществуват женски тайни трикове, с които да "ги подсетим" да ни радват по-често с по някой дребен, но значителен жест. Ето как:

Комуникирайте ясно: Повечето мъже не разбират подтекстовете и намеците. Бъдете открити и изразете ясно желанието си да получавате повече подаръци. Например, можете да кажете нещо като: "Харесва ми да получавам подаръци и се радвам на неочаквани изненади. Би било чудесно, ако ме изненадваш по-често."

Дайте му пример: Започнете да подарявате на мъжа ви подаръци по-често. Това може да го вдъхнови и да го насърчи да ви отплати със същото.

Подчертавайте важността на подаръците: Покажете, че подаръците не са просто материални предмети, а начин да изразите любовта и вниманието си. Разговаряйте за това как се чувствате, когато получавате подаръци и как те ви правят щастливи.

Съставете списък с пожелания: Направете списък с нещата, които бихте искали да получавате като подаръци. Можете да го споделите с мъжа си или да го оставите на видно място, за да го забележи. Това може да му даде идеи.

Похвалете го, когато ви изненада с подарък: Когато получите подарък от мъжа си, изразете искрена благодарност и радост. Похвалете го за вниманието и избора на подаръка. Това ще го вдъхнови да продължи да ви радва с подобни жестове.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay