Каква е сватбата на мечтите ви?

Според анкетата на Jenite.bg, плажната сватба е фаворит. А кой ли вариант е заел последното място?

Готови сме с резултатите от поредната анкета на Jenite.bg.

Попитахме ви: "Каква е сватбата на метите ви?" До този момент над 600 човека са казали "Да" на нашето желание да надникнем в съкровените им копнежи. Искрено са ни отговорили сред каква атмосфера им се иска да сключат брак. Нека видим кои са любимите типове сватби.

На първо място, както и очаквахме, се нареди романтичната идея за плажно празненство. 31,2% от гласувалите искат да се врекат във вечна обич именно на морския бряг. Жалко, че в действителност толкова малко двойки реализират пясъчната си мечта. Отказват се главно поради съображения за голямото разстояние до вълните. Все пак на сватбата трябва да дойдат и гости! Или може би това не е чак толкова важно?

Каква е сватбата на мечтите ви?
За почтия същия брой хора (29,9%) мястото не е чак толкова съществен момент. Вместо това от основно значение е бракосъчетанието да протече по възможно най-класическия начин, като се спазят всички необходими ритуали.

Каква е сватбата на мечтите ви?
Противно на общоприетото мнение, че всяка девойка си мечате за "голяма луда сватба", 14,6% от отговорилите на въпроса ни предпочитат да встъпят в брак мирно и тихо. Скромно празненство в тесен кръг. Тъкмо ще им останат повече финанси за медения месец!

Каква е сватбата на мечтите ви?
Следващият по популярност отговор (10,9%) също не е сред най-традиционните: "Не искам да сключвам брак!" Но, като се замислим, какво странно има в това човек да мечтае за свободата си? Включително за свободата да обича, без Бог и законът да са дали изрично позволение по случая. И да бъде щастлив с човека, когото обича, без някой да го е задължил.

Каква е сватбата на мечтите ви?
6,7% от гласувалите мечтатели искат сватбата им да бъде възможно най-нестандартна. "Традициите не са това, което бяха", както се казваше навремето в една реклама с червена булчинска рокля. Така че, скъпи ексцентрици, чувствайте се свободни да бъдете себе си и да организирате встъпването си в брак точно така, както си го усещате. В наши дни някои хора дори се женят, боядисани в зелено като Шрек и Фиона!

Каква е сватбата на мечтите ви? 
Чак на предпоследно място, с 4,8% от вота, се нарежда хрумването за бракосъчетание в пещера или на красива горска поляна. Честно казано, очаквахме да събере повече почитатели. На нас и тази идея ни звучи прелестно!

Каква е сватбата на мечтите ви?
Най-непопулярен, за щастие, се оказа възгледът, че най-важното е на една сватба да се съберат максимален брой гости. Едва 2% от читателите ни мислят така. Но в този случай ние сме съгласни по-скоро с мнозинството. Никога не сме разбирали: защо роднини, които никога не сме познавали, трябва да купуват подаръци и да бият път, за да ни гледат как се гушкаме и вричаме във вечна обич? 

Каква е сватбата на мечтите ви?
След като проверихме какви са вашите нагласи за бъдещето ви като големи хора, решихме да ви върнем за малко и в детството. По случай наближаващия 15-и септември, в новата анкета на Jenite.bg ви питаме: "Кой ви беше най-омразният предмет в училище?"

Не забравяйте да отговорите на въпроса ни тук. Да видим, дали "добрата" стара математика ще успее да не заеме първото място по нехаресване?

Ако ви е интересно какви резултати получаваме от анкетите си, можете да ги следите, присъединявайки се към нашата страница във Facebook

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 24.09.2013|13:52
Аз не искам изобщо сватба, нямам пари за развод.
6
Не е посочен 23.09.2013|14:20
Страхотни идеи.
5
Не е посочен 19.09.2013|11:40
Много интересни и хубави идеи, но може би малка скромна сватба на някое хубаво място.
4
Не е посочен 16.09.2013|19:31
Доста интересни идеи и предложения са тези.
3
Не е посочен 16.09.2013|11:44
Това наистина са добри идеи!
2
Не е посочен 16.09.2013|11:35
Честно да ви кажа винаги съм искала сватба в стил Лас Вегас, или поне не с много хора.
1
Не е посочен 14.09.2013|12:54
:) ГЛасувах,че не искам да се омъжвам, не е работа това :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay