Какво да подарим на бременна за Коледа?

Няколко оригинални идеи

Какво да подарим на бременна за Коледа?

Когато стане въпрос за Коледа и подаръци, всички сме ентусиазирани и нямаме търпение да зарадваме любимите си хора и да видим нашия подарък под елхата. В повечето случаи се водим от интересите на човека, на когото ще избираме подарък. Ако е запален по киното или театъра, може да му вземем билет за някоя любима негова постановка или кино прожекция, ако обожава книгите, можем да му вземем ваучер за книги, ако любимото й занимание е да се гримира, ще й купим качествен грим. По-специален, обаче, е случаят с бременните жени. Съвсем скоро нейният живот ще се промени и в него ще дойде едно прекрасно малко създание. Съответно ценностите и интересите й са се променили през това време, в което носи бебчо в коремчето. Ние ще Ви дадем няколко оригинални идеи какво да подарите на бременна жена.

Масаж за бременни – Подходящ подарък е ваучер за масаж, който е специално за бременни. Той ппремахва тежестта в краката, болките в кръста, мускулното и нервно напрежение. Възстановява комфорта и самочувствието на бременната жена.

Какво да подарим на бременна за Коледа?

Книга за бременността – Тя ще бъде оценена по достойнство, защото често бременните жени нямат и идея кое е правилно за тях през този период от живота им и кое не.

Блуза или пуловер за мами – Те са много популярни в последно време и лесно ще можете да ги намерите в магазините.Какво да подарим на бременна за Коледа?

Рамки за снимки, които са съединени – Там бъдещата майка ще постави първите снимки с бебето си.

Какво да подарим на бременна за Коледа?

Масажна възглавничка – Това е един страхотен подарък за бъдещи майки, понеже знаете, че този период не е най-лекия в живота на една жена. Масажната възглавничка ще донесе много повече комфорт и лекота.

Какво да подарим на бременна за Коледа?

Спа процедура за бременни – Така тя ще релаксира напълно и ще се подготви за най-важния ден в живота й.

Какво да подарим на бременна за Коледа?

Шоколад – Всяка жена би се зарадвала на такъв подарък, бременната още повече!

Какво да подарим на бременна за Коледа?

Желаем Ви страхотни празници!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay