Какво да правим, ако половинката ни харесва снимки на други момичета в социалните мрежи?

Какво да правим, ако половинката ни харесва снимки на други момичета в социалните мрежи?

Няма съмнение, че социалните мрежи са променили начина по който срещаме любовта. Въпреки че е по-лесно от всякога да поддържате връзка с новата ви тръпка, социалните мрежи имат и един недостатък – по-лесно е и тя да поддържа връзка с много други. Забавно! Ако новият ви любим е супер активен онлайн, може би вече сте се запитали, лошо ли е, ако гаджето ви харесва снимки на други жени във Фейсбук или Инстаграм?

Да, добре дошли в съвременните запознанства. Чували ли сте, че мрежите могат да създадат проблеми във връзката ви? Дори да сте съгласни да харесва снимки на други жени, какво ще кажете за снимки на бившата му? Или по-лошо, снимки на бившата по бельо?

Социалните медии са чудесен начин за поддържане на чувството за свързаност, но всеки човек влиза в отношения с различни потребности от контакт, ангажираност и интимност. Не позволявайте на егоизма да разруши отношенията ви. За някои хора единият лайк е просто лайк.

Начинът, по който интерпретирате харесването, зависи изцяло от това коя е жената и какво е състоянието на връзката ви. Тя част от приятелския ви кръг ли е? Защото това може да не е нещо лошо. Ако е така, харесването на кадъра може да е в момента от връзката ви, в който вече сте си достатъчно близки, че партньорът излиза от пътя, за да впечатли приятелите или семейството ви. Той чувства, че вече не сте в началото на връзката си, когато трябва да ви спечели, защото знае, че вече сте му отдадени (тъжно, но е истина). Сега той иска хората, които най-много обичате, да бъдат на негова страна и да стане част от вашия приятелски кръг. Намеренията му са добри.

Но вероятно причината няма да е тази, ако хареса снимка на бившата си приятелка или на някоя друга мацка по бански, която никога не е срещал. Ако получавате достатъчно внимание във връзката си и той не използва лайковете, за да харесва снимките на супер горещи момичета, няма за какво да се тревожите.

Но ако чувствате ревност, проблемът може да е, че не получавате достатъчно внимание от него като цяло. Тогава вие трябва да споделите какво повече искате в отношенията си, да прекарвате повече време заедно, отколкото да контролирате неговото държание. Не трябва да му казвате какво да прави, а да му покажете, че би могъл да ви накара да се чувствате по-сигурни.

Важно правило е да не размятате пръст преди да се опитате да разберете истинския проблем. В крайна сметка, ако наистина вярвате, че ви изневерява, надали проблемът е в харесването на една снимка?

Друга история е, ако той изглежда разсеян през цялото време. Една от най-лошите черти на социалните мрежи е, че те лесно могат да навлязат в личния ви живот, благодарение на тяхната достъпност. Много хора постоянно са във Фейсбук, Инстаграм или Туитър заради работа, но може да бъде убийствено и да накара партньора да си мисли, че нещо между вас куца.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay