Какво да правим ние, жените, по време на Европейското първенство по футбол?

По време на Европейското първенство мъжете са напълно фокусирани върху футболните мачове

Какво да правим ние, жените, по време на Европейското първенство по футбол?

Повечето мъже харесват футбола и по време на първенството, единственото им занимание е гледането на футболни мачове и бурните крясъци в покрепа на любимия отбор. Този период обикновено е скучен за жените, които не гледат футбол, тъй като са лишени от вниманието на мъжете си. Ето няколко предложения за занимания на женската част през тези дълги, скучни, футболни вечери:

1. Излезте с приятелки

Една женска вечер, в изискано заведение, с всички приятелки не е излишна на никоя жена. Това е чудесен повод да облечете новата си рокля, да обуете високи токчета и да се развихрите в някой бар само в женска компания. Изтупайте се и отделете цялата нощ на момичетата. И без това вашият любим е хипнотизиран от телевизора.

2. Погрижете се за себе си

Все не ви остава време да отидете на маникюрист или фризьор. Използвайте дните, в които не можете да прекарвате време с приятеля или съпруга си, дори и да искате. Поглезете се в някой салон за красота. Отдайте се изцяло на женски занимания. 

3. Отидете на шопинг

Повечето мъже не са особено щастливи, когато обикалят целия мол, заедно с вас. Отидете на шопинг сама или с приятелки. Така ще избегнете досадното мъжко мрънкане и оплакване и ще се насладите на пазаруването, както само една дама може. 

4. Отидете на кино

Заведете приятелките или колежките си на някой типично женски филм. Отидете да гледате някой от тези романтични филми, които толкова искате да видите, но до сега не сте успяли, тъй като ви се е налагало да гледате Бързи и яростни или Джеймс Бонд, за да угодите на вашето момче. 

5. Организирайте семейна вечер-само с женската част от семейството

Направете любимото ястие на дъщеря си, поглезете я и прекарайте цялата вечер в разговори. Какво по-хубаво от женски разговори и то между майка и дъщеря. 

6. Отидете на разходка

Вземете вашия четириног домашен любимец и излезте на дълга разходка сред природата. Разходката ще ви се отрази много добре-ще ви тонизира и ще ви зареди с положителна енергия. 

А вашият мъж може единствено да ви завижда...

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay