Какво искат мъжете? Невъзможно перфектна жена

Нейно Височество несъществуващата Идеална!

Оказва се, че мъжете търсят невъзможно перфектна жена. Или поне така показва проучване направено сред 3000 ергена в Англия, в което са били помолени да опишат перфектната приятелка.

 

Всички знаем, че перфектни хора няма и може само да се надяваме, че тези момчета осъзнават, че са посочили невъзможна комбинация от качества. 

 

Ето го, дами, доказано. Това което знаем отдавна - мъжете искат всичко.

 

Обобщен, списъкът с желания изглежда така: мъжете искат кариерно-ориентирана жена, която печели колкото или повече от партньора си и е добре финансово, но седи вкъщи и се грижи за децата.

 

Представителите на мъжкия пол искат жена, която следи теглото си, но си хапва хубаво без да мрънка и да се тревожи постоянно. Освен това, тя трябва да има стегнато дупе, дълга и красива коса, както и стройна фигура.

 

Ергените мечтаят за жена, която се приготвя за излизане за 10 минути и не се плаши да излиза навън без грим. Но пък иначе държат винаги да изглежда добре, или поне свежо.

 

Тя не само ще обича приятелите му, но и ще го окуражава да излиза на мъжки вечери често и то без да иска да се присъединява към тях. Тя има силен сексуален апетит и е готова за екшън по всяко време.

 

Общо взето, мъжете наистина искат супержена, която има времето да изяде огромна чиния с ребърца, да тренира, да не си суши косата и пак да изглежда страхотно, докато поддържа успешната си кариера, отглежда бебета вкъщи и е винаги на разположение за всичко.

 

Успех, момчета/момичета!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay