Какво казва формата на устните ви за вашия любовен живот?

Устните са истински издайници на нашия характер

Какво казва формата на устните ви за вашия любовен живот?

Сигурно не сте се замисляли много за формата на своите устни и за това, че тя може би разкрива някои определени черти от характера на всеки един човек. Оказва се, че устните могат да разкрият много неща, свързани с личността ни и най-вече факти около нашите романтични отношения и връзката ни със срещуположния пол.

Родени сме с определени черти на лицето и всичко това естествено си има причина. Всяка наша черта е свързана с част от характера ни и съвкупоността от двете неща изгражда нашата личност. Погледнете устните си, преценете към коя категория спадат и вижте какво имат да кажат те за вас!

По-голяма горна устна
Вие сте човек, който обича да се раздава и да помага на другите. Такива сте и в своите връзки, в които винаги давате 100% от себе си, без да очаквате нищо в замяна. Винаги се тревожите повече за нуждите на партньора си и често пренебрегвате своите.

Какво казва формата на устните ви за вашия любовен живот?

По-голяма долна устна
Вие сте човек, който търси удоволствието в живота, обичате да се наслаждавате на красивите чувства и предмети и обичате да ви глезят. Половинката ви трябва да е готова да задоволи всяко ваше желание, за да постигнете истинско щастие.

Плътни и големи устни
Естествено, плътните и големи устни се асоциират с голяма доза загриженост и чувство за отговорност. Вие сте жена, която обожава майчинството и иска да се грижи за хората около себе си. Цените всичките си връзки и винаги се стараете да помагате.

Тънки и малки устни
Вие се чувствате много добре и сами и не ви трябва връзка, за да бъдете завършени личности. Невинаги ви върви в любовта, но това не ви притеснява, защото не искате да имате връзка на всяка цена. Въпреки всичко умеете да обичате много силно и пламенно.

Какво казва формата на устните ви за вашия любовен живот?

Устни с добре изразена арка
Тази форма показва, че вие сте добри в комуникацията и сте доста креативни. Умът ви е много остър и бърз и често говорите, без да се замисляте, което ви носи и позитиви, но и негативи във връзките. Търсите хора с дух, подобен на вашия.

Устни с леко изразена арка
Тази форма принадлежи на човек, който е много мил и състрадателен. Вие давате много от времето си, за да помагате на другите и да им давате ценни съвети. Обичате дълбоко и връзките ви винаги са дълготрайни и много силни.

Какво казва формата на устните ви за вашия любовен живот?

Устни, които са по-плътни в средата
Вие обичате да сте в светлината на прожекторите, обичате вниманието и мразите, когато сте сами. Можете да бъдете малко драматични, когато имате връзка, но това е защото сте много емоционални и държите на страстта във взаимоотношенията.

Много тънка горна устна
Понякога цените работата си и постиженията си повече от връзката, която имате. Имате затруднения в романтичните отношения, защото се отпускате по-трудно и винаги сте под напрежение. Не обичате да губите в любовта, но невинаги оставате разбрани.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay