Какво ни очаква през сезона на зодия Скорпион

Какво ни очаква през сезона на зодия Скорпион

Малко зодиакални знаци имат толкова противоречива репутация като Скорпионa. Знакът е известен със своята огнена страст, която прониква в почти всяка сфера на живота.

Пригответе се не просто за искри, а за истински пожар, защото сезонът на Скорпиона е вече тук! Той започна на 23 октомври 2022 г. и ще продължи до 21 ноември 2022 г. Както вероятно знаете, има 12 астрологични сезона, които се случват всеки месец. Тъй като всеки сезон е свързан с различен зодиакален знак, всички те имат собствено настроение, което може да повлияе на всичко от кариерата до любовния ви живот.

През този конкретен сезон на Скорпионите ще направите всичко възможно, за да увеличите интензивността в живота си. Това обаче не е всичко. Ето какво още можете да очаквате сезона на Скорпионите.

Тазгодишният сезон на Скорпионите ще ви повлияе на всякакви нива, но най-вече ще жадувате да погледнете нещата в дълбочина. Общите приказки няма да са на мода през този период – искате да стигнете до същността на всеки разговор.

И тъй като говорим за Скорпион, това желание за дълбока връзка се простира и върху любовния живот. Очаквайте да повишите близостта и страстта в леглото и извън него. След като се свържете физически с вашия любим, ще се свържете и емоционално чрез дълбоки разговори.

Този сезон е подходящ за преследване на мечтите. Възможно е да откриете ново хоби, в което наистина можете да се потопите. Може би ще се научите да свирите на инструмент или ще започнете обучение в сфера, която ви вълнува. Всичко това ще допринесе за повишаване на вашата положителна енергия.

Най-накрая ще визуализирате начинът, по който изглежда вашият перфектен живот. Доволни ли сте от ситуацията или имате нужда от нещо повече, за да сте напълно удовлетворени? Възможността да помислите от какво наистина се нуждаете ще ви помогне да създадете този идеален за вас живот.

Сезонът на Скорпионите ще се отрази на всяка зодия, но най-силно ще го усетят Скорпион и Телец.

Как сезонът на Скорпион ще се отрази на останалата част от годината ви?

Няма да ви заболи, ако задълбочите отношенията си с важните хора в живота си, тъй като това може да ви помогне да създадете по-тесни връзки, които ще продължат дълго в бъдещето. Сексът също може да допринесе за промяна на начина, по който подхождате към романтичните връзки занапред. Ще разберете, че създаването на по-богата, по-дълбока връзка прави отношенията ви много по-горещи. Или може би ще научите нещо за партньора си и/или себе си, което ще ви накара да осъзнаете, че просто не сте готови за нещо сериозно. Така или иначе е добре да разберете къде се намирате по-рано, отколкото по-късно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay