Какво ще донесе есенното равноденствие на всяка зодия?

Какво ще донесе есенното равноденствие на всяка зодия?
Canva

Есента, известна със своите пъстри листа и уют, официално започва с есенното равноденствие. То се случва, когато слънцето се движи точно над екватора, създавайки перфектен баланс между деня и нощта. Като сезонна и астрологична промяна и началото на сезона на Везни, равноденствието в Северното полукълбо също е момент за интроспекция и задълбочаване на духовното осъзнаване.

Ивана Наскова, екстрасенс в Nebula, казва пред PS UK, че есенното равноденствие служи като момент на баланс между слънцето и луната, насърчавайки всеки зодиакален знак да отдели време за размисъл и вътрешна работа, тъй като това означава период на промяна. Тя казва: "Със смяната на сезона хората се чувстват склонни да се ангажират с дълбока интроспекция и да поддържат хармонични взаимоотношения с хората около тях, като осъзнават важността на социалните връзки пред изолацията."

Ето какво трябва да знаете за есенното равноденствие през 2024 г., неговото духовно значение и какво ще донесе на всеки знак.

Според Наскова есенното равноденствие е на 22 септември в 12.44 ч. GMT (13.44 ч. BST), когато Слънцето преминава от Дева във Везни.

През това време всички зодиакални знаци изпитват промяна към по-балансирана и успокояваща енергия, което води до подобрена дипломация и предпочитание към мира и хармонията пред конфликтите.

Какво означава есенното равноденствие за зодиакалните знаци

Дева (23 август-22 септември)

Ако Девата мисли за пари, сега може да е най-подходящото време да организира, сортира и балансира финансите си, препоръчва Наскова. "Есенното равноденствие е идеалното време да постигнете баланс във вашата финансова сфера и да обмислите важни финансови решения", казва тя. "Ще отделите време, за да планирате бъдещата си сигурност, тъй като това ви носи усещане за спокойствие и баланс."

Везни (23 септември-22 октомври)

Силата е в твоите ръце Везни! "Есенното равноденствие обявява вашия сезон и разбира се, това е най-силното време за вас", споделя Наскова. "Заедно с извършването на сериозна вътрешна работа, ще се докоснете до вътрешните си сили и ще излъчвате увереност."

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Подхранването и изцелението е целта на играта през този сезон за Скорпион, така че вземете дневник, време е да помислите. "Вашето подсъзнание е мястото, където ще се върши по-голямата част от работата през това време", казва ни Наскова. "Ще разсъждаваш върху целите и стремежите си и ще търсиш целта си в този свят. Това е идеалният момент да се съсредоточиш върху грижите и изцелението, Скорпион."

Стрелец (22 ноември-21 декември)

Ще се чувствате дълбоко признателни за хората, които имате около себе си Стрелец, но също така е време да създавате нови връзки, според Наскова. Тя казва: "Есенното равноденствие подчертава вашите приятелства, взаимоотношения и хора, които виждате като семейство. Най-накрая ще покажете дълбока признателност, че ги имате в живота си, отразявайки тези взаимоотношения и изграждайки трансформиращи връзки, които ви помагат да се чувствате центрирани."

Козирог (22 декември-19 януари)

Козирозите имат своята кариерна шапка по време на Равноденствието, така че трябва да сте фокусирани върху изкачването на стълбата на успеха, но балансът е ключов, според съвета на Наскова. "Докато другите зодиакални знаци може да се забавят, вие все още ще чувствате необходимостта да свършите работата. Това е така, защото местата на есенното равноденствие се фокусират върху сферата на кариерата ви, така че балансът тук ще бъде най-важен за вас."

Водолей (20 януари-18 февруари)

Ако сте се чувствали малко объркани относно бъдещето си, Равноденствието ще бъде страхотно време на яснота за вас Водолей. "Есенното равноденствие ви помага да се почувствате по-свързани със себе си и издига духовната ви страна. Ще търсите дълбоко отговори, които могат да ви помогнат да видите бъдещето си и мястото си в него по-ясно", разкрива Наскова.

Риби (19 февруари-20 март)

Време е за малко вътрешна работа, Риби. "Есенното равноденствие ви помага да разопаковате най-дълбоките си емоции, за да можете да свършите вътрешна работа, да помислите и да се справите с тях", казва ни Наскова. "Това е невероятно чувствителен момент за лична трансформация и растеж."

Овен (20 март-19 април)

Намерете онези, които означават най-много за вас, и ги дръжте близо до себе си. Овен, Равноденствието е най-доброто време за това. "Есенното равноденствие е свързано с намирането на баланс в близките ви лични и интимни отношения, казва Наскова. "Ще прекарате време в размисъл върху тази област, докато изпитвате по-дълбока нужда да се сближите с онези, които имат най-голямо значение."

Телец (20 април-20 май)

Организацията е ключът по време на равноденствието за Телците, като Наскова разкрива, че това е времето за размисъл в ежедневието ви. "Есенното равноденствие носи време за размисъл в ежедневието ви, когато усещате повишено желание за по-балансиран и хармоничен начин на живот. Организирането на себе си и списъка ви със задачи ще бъде основен приоритет."

Близнаци (21 май-20 юни)

Имате страхотна идея, но чакате подходящия момент, за да я оживите? Е, равноденствието е времето за теб, Близнаци. Наскова казва: "За вас, Близнаци, това е време на творческо изобилие и желание да се потопите дълбоко във въображението си, наслаждавайки се на хобита и интереси, които ви помагат да останете спокойни и центрирани."

Рак (21 юни-22 юли)

Рак, време е да се отдръпнеш, да се отпуснеш и да приемеш всичко. "Есенното равноденствие носи желание да спрете за момент и да съсредоточите времето и енергията си върху близките и дома си. Това е вашето безопасно място, където ще се чувствате най-комфортно и центрирано", казва ни Наскова.

Лъв (23 юли-22 август)

Имали сте трудности с приятелите си? Или спор с любим човек? Сега е моментът Лъвовете да изгладят нещата, смята Наскова. "Това време е идеално за изглаждане на трудната комуникация и преодоляване на спорове или конфликти с хората около вас. Ще бъдете много по-дипломатични и силното ви его няма да ви пречи."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay