Какъв аромат има сексът?

Между целувките, докосването и стененето сексът е емоционално изживяване, в което се включва и вашето обоняние. Чудили ли сте се на какво мирише сексът?

Какъв аромат има сексът?

Както се оказва, има много аромати – най-вече приятни, но понякога не. Ето няколко често срещани секс аромати, според експерти, които познават човешкото тяло.

Вашият аромат, ароматът на партньора ви и ароматът на двамата заедно. Най-общо казано, всеки има свой аромат там долу. А когато гениталният ви аромат се комбинира с гениталния аромат на някой друг, двамата заедно ще създадете различен аромат. Това може да е причината миризмите да варират зависимост от партньора.

Пот. Хората се овлажняват по много начини, а потта е един от тях. Изпотяването добавя съвсем нов аромат. Стресът може да влоши изпотяването, така че ако сте от тези, които се притесняват от потта си, се отпуснете. Не забравяйте, че после просто ще изперете чаршафите си.

Сладка миризма. Храната е чудесен начин за подобряване на секса. И миризмите на храни без съмнение играят роля в това. Така че внимавайте къде ги слагате.. Има храни, които могат да раздразнят вагиналната лигавица. Понякога съдържанието на захар в бита сметана, сироп или течен шоколад може да ви доведе до инфекция и дразнене. Трябва да избягвате също люти чушки и изобщо пикантни храни, които могат да предизвикат ужасно парене. А ако все пак се решите да разнообразите сексуалния си живот с храна, измийте след това гениталиите си много добре.

Ароматизирани презервативи. На пазара може да откриете кондоми с различни аромати – от диня до мента. Ако сте решили да си вземете от тях, то си купете малко бройки, за да видите как ще се отразят на тялото ви – дали ще предизвикат сърбеж или неудобство. Ако се случи – изберете стандартните.

Латекс. Разбира се, дори не ароматизираните кондоми могат да ви предложат миризма – гумена. Ако миризмата на латекс не е по ваш вкус, експериментирайте с различни марки. А и ако почувствате сърбеж или дразнене веднага след секс с латексов презерватив, може да имате алергия от латекс.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay