Какъв секс правят мъжете от различните зодии?

Разберете как да поддържате огъня на страстта буден у различните зодии

Какъв секс правят мъжете от различните зодии?

Неведнъж сме си говорили за това колко голямо влияние оказват зодиакалните знаци върху личността ни. Благодарение на тях можем поне частично да се ориентираме кои са най-подходящите партньори за нас, какво бельо трябва да носим, за да се чувстваме като истински богини и как да разпалим искрата на страстта в срещуположния пол.

Не може да се преструваме, че "креватните упражнения” не оказват съществено влияние върху качеството на една връзка. Затова днес сме ви приготвили един "сексуален” хороскоп, чрез който може да разберете как се държат мъжете от различните знаци "между завивиките”.

Овен
За огнените представители на тази зодия сексът е приключение и тръпка. Те не се боят да експериментират и предпочитат внимателно да изучат всяка част от тялото на своята партньорка. Падат си по разнообразието в секса, така че колкото възбуждащи и горещи приключения да имате с мъж от този знак, бъдете готови да влизате в различни роли, за да запазите пламъка жив.

Телец
Много жени определят този знак като един от най-добрите в леглото, тъй като е безкрайно страстен и издръжлив. Не са авантюристи, но пък компенсират с много чувственост и ласки. Те обичат да докосват, да прегръщат и да целуват своята половинка и биха се справили блестящо с еротичен масаж, последван от палачинки в леглото.

Близнаци
Тези мъже са пълни с изненади! Когато са възбудени, Близнаците са готови да ви залеят с вдъхновяващи идеи за пози, места и какво ли още не. Със сигурност никога няма да ви е скучно с тях, тъй като са готови да опитат от всичко. Но ако търсите страстна и изпълнена с емоции нощ, не залагайте големи надежди. Все пак, представителите на този знак притежават преди всичко безупречни умения за флирт!

Какъв секс правят мъжете от различните зодии?

Рак
Има ли нужда да казваме, че това е най-емоционалният знак в зодиака? Раците успяват да намесят своята чувствителност дори и в секса. Не очаквайте от тях подвизи от храброст, защото са срамежливи. Но пък, ако търсите свещи, розови листенца по леглото и нежни балади, това е точният човек за вас!

Лъв
Тези "царе на джунглата” са и истински царе в леглото. Безкрайно щедри и страстни натури са, което ги прави и адски уверени на "любовното поле”. Тъй като не пестят енергията си, за да задоволят всички ваши потребности, те очакват да бъдат възнаградени с вашето обожание. Ако не ги "почешете по гривата”, те буквално могат да изпаднат в депресия.

Дева
На външен вид мъжът Дева може да изглежда доста непостоянен, на моменти да се държи като типичен женкар, но нека това не ви заблуждава! Когато е влюбен, няма да намерите по-верен мъж от него, а в леглото ще изпълнява всеки ваш каприз. Представителите на този зодиакален знак не си падат по отношения тип "секс за една вечер”, нито пък по твърде нестрандартни приключения.

Везни
Мъжът Везни е уравновесен и внимателен в леглото. За него не е важен само сексуалният акт, но и атмосферата, която създава. Не държи да се налага като лидер, дори доста често предпочита просто да се излежава по гръб и да съзерцава своята любима.

Какъв секс правят мъжете от различните зодии?

Скорпион
Стигнахме и до най-сексуалният знак от зодиака! Мъжете Скорпиони са готови на всичко, за да получат това, което искат. Което автоматично пък означава, че много дами биха се почувствали използвани и употребени от тях. Така че, ако не сте готови да скочите в дълбокото, стойте далеч от неустоимите Скорпиони!

Стрелец
Ако сте решили да прекарате нощта с мъж от тази зодия, гарантираме, че това ще е най-забавната ви вечер в живота! За тях сексът е много повече от плътско удоволствие. Те са забавни, игриви и весели натури. Безкрайно свободомислещи са, така че, ако сте по-срамежливи, не се притеснявайте, вашият човек ще се погрижи за всичко.

Козирог
За да разберете какъв любовник е Козирогът в действителност, ще трябва да сте наистина влюбени един в друг. Те не обичат еднократните забежки и не показват своите скрити сексуални заложби, ако се чувстват несигурни в чувствата на своята половинка.

Какъв секс правят мъжете от различните зодии?

Водолей
Единственото нещо, което може да изкара от равновесие този спокоен знак, е рутината "между завивките”. Те винаги се стремят към нова поза, техника, а дори и играчка, не защото им е скучно, а просто от любопитство.

Риби
Мъжът Риби е безкрайно нежен и емоционален, така че може да предложи безкрайна романтика на своята партньорка. Няма особено големи претенции и капризи в леглото, което означава вие също да не изисквате чудеса от храброст.

Ако искате да четете още интересни материали, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

43 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 20.06.2014|09:53
То си е до самия човек и до неговата нагласа.
2
Не е посочен 19.06.2014|20:53
Това не зависи от зодията.
1
Не е посочен 19.06.2014|13:21
Все секс :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay