Кейт Уинслет е гузна, когато е свободна

Кейт Уинслет, щастлива на 35

На Кейт Уинслет ѝ е много трудно да отдели време за себе си, без да се почувства виновна и се шегува, че е толкова заета, че е забравила как се седи.

 

Актрисата от "Revolutionary Road" посвещава толкова много време на децата си - 10-годишната Миа, дъщеря от първия ѝ съпруг Джим Трепълтън и 7-годишния Джо, син от втория ѝ съпруг Сам Мендес, с когото се разделиха през март 2010 г., че ѝ се налага "насила" да отдели време за почивка.

 

В интервю за британското сп. HELLO! Кейт споделя: "Всяка майка знае, че последният човек, за когото мислиш, си ти самият. Майка съм от 10 години и все още се чудя как да отделя време за себе си, без да се чувствам виновна за това.

 

Понякога просто сядам и установявам колко е приятно да седиш, защото, наистина, буквално съм забравила как се прави това."

 

35-годишната Кейт разкрива, че се радва на възрастта си и се чувства много по-сигурна в себе си и подготвена за предизвикателствата на живота, отколкото когато е била на 20 години.

 

"Смятам, че за много жени 20-те години са време на откриване на много неща, период на емоционално израстване. Наистина се радвам на възрастта си. Имам много повече житейски опит, отколкото когато бях на 25 и това е истински лукс."

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 30.06.2011|04:05
i tisi mnogo hubava
2
Не е посочен 30.06.2011|04:03
mnogo e hubavo
1
Не е посочен 30.06.2011|04:03
mnogo e hubao
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay