Кой герой от филма "Барби" сте, според зодията си

От розови къщи-мечти до перфектно подбрани тоалети, които лесно преминават от деня към дните на плажа, Barbieland има всичко. Кой не би искал да живее в него?

Но както всеки, който е гледал филма за Барби, знае твърде добре, животът в реалния свят има своите предимства. Но ако желаете да влезете в ярко оцветената феминистка басня на Грета Геруиг като герой на Барби, независимо дали това е Стереотипната Барби (Марго Роби), Президентът Барби (Иса Рей), Странната Барби (Кейт Маккинън) или друг, разберете кой герой сте според зодиакалния си знак: 

Овен (21 март-19 април): Кен

Първият знак на зодиака, Овен, е игрив, невинен, обичащ забавленията и състезателен, много като Кен (изигран от Райън Гослинг). Това също е кардиналният огнен знак, управляван от Марс, планетата на действието, енергията и дори гнева, който може да избухне, когато не отделяте достатъчно време, за да признаете и да преодолеете сложните емоции. Но подобно на главната мъжка роля в Барби, родените под знака на Овена винаги са готови за предизвикателство и обикновено намират начин да излязат на върха – в идеалния случай като прегърнат точно това, което са.

Телец (20 април-20 май): Доктор Барби

Д-р Барби е не само брилянтен, стабилен лекар, способен да се грижи за всеки, който може да претърпи медицинска злополука (като Кен, който изтрива тялото си, опитвайки се да сърфира с твърди пластмасови вълни), но тя също е готова да купонясва, когато моментът го изисква. Телецът, неподвижният земен знак, управляван от Венера, обичаща красотата и удоволствията, има уникалната способност да бъде спокоен в криза и да живее за момента. Имайки предвид това, логично е, че най-добрият доктор в Барбиленд - който се изявява като диджей, когато светлините угаснат - е Телец, обичащ удоволствията.

Близнаци (21 май-20 юни): Адвокат Барби

Адвокатът Барби е майстор на езика, който лесно може да спечели съдебни заседатели с брилянтните си комуникативни умения, предизвикващи аплодисменти, които са вродени на променливата въздушна зодия, управлявана от Меркурий. Социалните Близнаци също имат широк кръг от приятели, подобно на тази превърнала се в адвокат кукла. Има две страни на Близнаците – може би срамежлив и сдържан понякога, и общителен и откровен в други ситуации, и ние виждаме тези разнообразни страни на адвоката Барби, докато тя навигира в един изключително променящ играта момент в историята на Барбиленд.

Рак (21 юни-22 юли): Мидж

Мидж има склонност да предизвиква много шок, защото като първата и единствена бременна кукла Барби, тя беше малко объркваща (да, очевидно Барби могат да имат бебета. Но подобно на кардиналната водна зодия Рак, Мидж е мила, приятелски настроена и с майчински инстинкт. Управлявани от интуитивната луна, хората, родени под знака на Рака, са емоционално интелигентни, естествено супер забавни, вродено грижовни и семейно ориентирани. Мидж наистина разбива всички - и живее в къщата на Скипър, така че е ясно, че е Рак.

Лъв (23 юли-22 август): Стереотипната Барби

Стереотипната Барби е слънчева, оптимистична, мотивирана и обича партита - така че, очевидно, тя е Лъв. Фиксираният огнен знак се управлява от слънцето, което контролира самооценката и увереността, но когато Лъвът бъде отстранен от светлината на прожекторите, той може да започне да има малко екзистенциална криза. Стереотипната Барби също не е свикнала с тъмната страна на живота, предпочитайки да се фокусира върху жизнеността и светлата страна на всяка история, което е доста типично за Лъвовете. И все пак, след като успее да обгърне красотата на недостатъците, тя бързо се чувства овластена - и овластява другите, което е отличителна черта на Лъва.

Дева (23 август-22 септември): Саша

Въпреки че Девите може да имат репутация на критични и придирчиви, хората, родени под променливия земен знак, са прагматици, ориентирани към услугите, които много се грижат да помагат на другите, точно като Саша. Младата тийнейджърка е също така ориентирана към детайлите, артикулирана извън годините си и бърза да сподели своите умни, феминистки горещи възприятия - силни страни, които Девата притежава в резултат на това, че е управлявана от Меркурий, планетата на комуникацията. 

Везни (23 септември-22 октомври): Дипломат Барби

Дълбоко инвестирани в осигуряването на баланс във всеки аспект от живота, Везни са кардиналния въздушен знак, управляван от Венера, планетата на романтиката и красотата. Дипломатът Барби изтъква чара си на Везни, като носи бална рокля и награждава други Барби, докато самата тя печели награди. И ако сте родени под знака на Везните, вероятно сте орисани като дипломата Барби в това да бъдете социална пеперуда и да се възползвате от всяка възможност да празнувате. 

Скорпион (23 октомври-21 ноември): Глория

Устремен, трудолюбив и силен, Скорпионът е знак, управляван от Марс и Плутон. Въпреки че може да се бори да се почувства напълно овластена, Глория в крайна сметка предлага на Барбиленд – и разплаканата публика – променяща играта, запомняща се реч по вдъхновяващ, магнетичен начин, който е наистина скорпионски. Да не говорим, че Скорпионите не могат да не се чудят за по-тъмната страна на живота, интересуват се от изследване на нашите сенчести страни и смъртност, нещо, в което Глория се гмурка с главата напред.

Стрелец (22 ноември-21 декември): президент Барби

Радостен, общителен и парти настроен като президент Барби, Стрелец се управлява от Юпитер, планетата на изобилието, експанзията и философията. Саг няма проблем да предлага своите нефилтрирани мисли и мнения, като същевременно развеселява другите. Всъщност хората, родени под знака на Стрелеца, естествено са в светлината на прожекторите, което ги прави наистина харизматични лидери, точно като лидера на Барбиленд.

Козирог (22 декември-19 януари): Писателката Барби

След като е спечелила Нобелова награда, писателката Барби е инвестирала много в работата си - точно както би направил един Козирог. Този земен знак е трудолюбив, целеустремен, прагматичен и целенасочен. Писателката Барби е твърде мъдра за годините си и наистина интелектуална. 

Водолей (20 януари-18 февруари): Странната Барби

Управляван от Уран, планетата на бунта, въздушният знак е гордо — а понякога и упорито — обсебен от това да се противопоставя, подобно на странната Барби. Уран също е планетата на електричеството и внезапната промяна, така че Водолеите обичат да шокират другите. Странната Барби е основно за Барбиленд това, което Магьосникът е за Оз, и това също е роля, в която един странен, разумен, ориентиран към общността Водолей може лесно да влезе. Те също така са хуманитаристи по сърце и въпреки че може да е кукла, Странната Барби не се страхува да се свърже с недостатъчната, човешка страна на своята личност.

Риби (19 февруари-20 март): Русалка Барби

Артистична мечтателка, Русалката Барби несъмнено е Риби. Управлявани от Нептун, планетата на духовността, Рибите са естествено съпричастни и вдъхновяват другите със способността си да внасят всичко въображаемо и сюрреалистично в ежедневието, подобно на единствената Барби, която носи рибешка опашка. И тъй като океанът е наистина терапевтичен и центриращ за Риби, те в идеалния случай биха искали да живеят във водата, точно като русалката Барби - или поне възможно най-близо до нея.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay