Любовен хороскоп за жени: Рак

Жената Рак е грижовна и търси сигурност

Любовен хороскоп за жени: Рак

Тя може да напомня въплътени мечти, които мъжете пазят в тайна кутийка в своето съзнание. Но зад срамежливия, нежен образ се крие великолепна чувствена жена. Тя има скрита емоционална дълбочина. Като в приказката за Спящата красавица и принца, нейният еротизъм се пробужда благодарение на любовта, която освобождава огъня, скрит под плахите маниери.

Но не чакайте от нея смела крачка – тя е неспособна на такава. Вие трябва да уловите финото подсказване, непроизнесено на глас. Възможно е тя да ви дава нишани, когато емоционалният ви телефон е изключен. Ако сте изпуснали този шанс, късметът ви е обърнал гръб. Жената Рак е прекалено уязвима за да предприеме още един опит.

Както и за всички водни знаци (Рак, Скорпион, Риби), в отношенията за нея е много важно доверието. Жената Рак изключително внимателно отдава своето сърце. Най-много от всичко на света тя се нуждае от любов и защитеност. Тя навеки е вярна на човека, дарил й чувство за безопасност. Няма да забелязва никой друг и ще се държи за него здраво. Предателството в любовта я опустошава и за прошка ще има да чакате дълго, дълго време. Всъщност тя прощава само с разума си, но емоционално – никога.

При първото запознанство с жената Рак ще откриете, че тя може да бъде кокетна, но това ще е изтънчено и няма да бие на очи. В нея няма нищо крещящо, тя е мека личност, дълбока и богата. Тя не е просто романтик – тя е убедена, че любовта е истинската тайна на живота. Иска да разкрие тази тайна с мъжа на мечтите си. Може да звучи старомодно, но част от очарованието й се крие в това, че тя наистина е старомодна. Това особено качество пробужда в мъжете желание да я закрилят.

Непоправимо сантиментална, тя пази сувенири, напомнящи й за миналото, мисли за тях. Ще постави в рамка старите снимки, ще пази писмата, ще поддържа връзка със стари приятели. Тя е предана на любимия и семейството си.

Нежна, романтична, женствена, съчувстваща, надарена с въображение, съблазнителна, тя е способна да превърне дома ви в място, което никога да не пожелаете да напуснете.

Трябва ви компас, за да не се загубите в света от емоции на тази жена. Без добър компас никога няма да сте наясно с отношенията си с нея. Когато ви терзаят съмнения, спомнете си това правило – тя много разчита на подкрепата на близките си хора, макар че рядко изразява своите чувства.

Панически се страхува от критика, особено от присмех. Нищо не я ранява повече и не й се струва по-жестоко и несправедливо. Нейната услужлива памет ще пази болезнените спомени дотогава, докато не й се предостави случай да отмъсти.

Нейните спомени са подобни на гравюра върху стоманен лист. Нищо не може да ги изтрие. Една от причините за добрата й памет е, че тя държи на миналото. Предпочита да живее в него. Животът за нея не е ограничен в конкретно време и място. Тя обича дома си и с удоволствие се грижи за него, за да го направи по свой вкус. За нея домът е по-скъп от всичко.

Никой няма да си тръгне гладен от нейните владения. Тя е прекрасен кулинар, а хладилникът й винаги е пълен. Това е една от проявата на нейното желание да се чувства сигурна. Просто трябва да знае, че утре ще има храна и пари. Не е алчна, но заделя пари за черни дни, дори в повече, в случай че се окажат много черни.

Лесно се разделя с парите само, когато са й нужни, за да успокои с тях засегнатите си чувства. Емоционалните травми могат да я хвърлят в големи разходи, но дори и тогава тя предпочита да харчи за нещо, което има стойност.

Тя не е клюкарка. Можете да й разкажете всичко, без да се страхувате, че ще се разчуе. Когато става дума за чужди тайни, тя е няма като риба. От друга страна, тя е прекрасен разказвач. Струва си да я послушате в компания на близки приятели, когато разказва случки от живота си.

Вече разбрахте, че е предана на приятели и партньор, но понякога тази преданост става прекалено натрапчива. На свой ред тя очаква безгранична привързаност от своя любим.

Иска й се около нея да се суетят, да се вълнуват, да я боготворят. Необходимо е да я ухажвате с мека грижа и търпеливо внимание, тъй като тя избягва прекалено настойчивите мъже. Ако искате да я завоювате, не забравяйте за рози, свещи, добро вино и лирични стихове. Победата няма да бъде бърза. Развитието на такива отношения ще са на живот и смърт, всичко или нищо, брак или сбогом завинаги. Внимателно обмислете намеренията си. Ако я загубите, тя завинаги ще остане в паметта ви.

Любовта за нея винаги е придружена от сигурност. Тя търси в любовта нещо повече от секс – дом, деца, стабилни отношения. Няма да дойде с вас в спалнята, преди да се убеди в сериозността на намеренията ви.

Намерила истинска любов, тя ще направи всичко за своя партньор. При определени обстоятелства тя може да стане и предана любовница, ако знае, че мъжът наистина не може да се ожени за нея или искрено не придава на брака никакво значение. Предаността е нейно достойнство, когато е решила да се посвети на някой мъж.

Някои мъже се оплакват, че нейната всепоглъщаща любов е обременителна, но каквато и да е причината, мъжете често са несправедливи към жената, родена под този знак.

Може да прочетете хороскопа на мъжа Рак в Div.bg!

Последвайте зодиите в лилаво, за да разберете какъв е любовният хороскоп на жената...

 

Овен
Телец
Близнаци
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби


За да прочетете любовните характеристики на жените от останалите зодии, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

130 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



18
Не е посочен 25.06.2013|13:24
17
Не е посочен 25.06.2013|11:44
тези раци са много обсебващи
16
Не е посочен 24.06.2013|18:48
Винаги има и по малко истина.
15
Не е посочен 24.06.2013|18:31
снимката е страхотна
14
Не е посочен 24.06.2013|17:43
Представителите на тази зодия за мен са малко странни.
13
Не е посочен 24.06.2013|15:35
не веярвам на тез неща
12
Не е посочен 24.06.2013|14:42
жените рак са малко с труден характер , но иначе са страхотни приятелки
11
Не е посочен 24.06.2013|14:19
все едно са ме описали :)
10
Не е посочен 24.06.2013|11:10
Има нещо вярно.
9
Не е посочен 24.06.2013|10:06
имал съм две любовни партньорки в тази зодия и трябва да ви кажа, че съм останал с изключително добри впечатления от тях.
8
Не е посочен 24.06.2013|09:27
Така е наистина.
7
Не е посочен 24.06.2013|09:26
Аз съм представител на зодията и чак ми е неудобно да си призная всички суперлативи,които се пишат за нея:)))
6
Не е посочен 24.06.2013|09:18
Нямам познати зодия рак, но така като чета това е една доста интересна зодия, надявам се за в бъдеще да имам познати, представители на тази зодия.
5
Не е посочен 22.06.2013|17:17
Аз съм рак, :) не мога да кажа,че съм точен представител на зодията,но познавам други много раци-жени,които сякаш статията е писана за тях :))
4
Не е посочен 22.06.2013|13:50
не се разбирам особено с раците. Всички хора от тази зодия, които познавам са доста себични и непрекъснато търсят някаква показност.
3
Не е посочен 20.06.2013|10:48
Брей,не знаех,че зодията ми е толкова интересна,почти всичко е истина обаче:)
2
Не е посочен 20.06.2013|10:39
Чакам моя:)
1
Не е посочен 20.06.2013|10:19
Чакам с нетърпение да дойде време и за моя хороскоп, много интересни факти прочетох до момента:)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay