Любовните съвети на Чанинг Тейтъм

Актьорът и съпругата му споделят как поддържат пламъка на любовта си

Любовните съвети на Чанинг Тейтъм

Чанинг Тейтъм беше обявен за най-сексапилния мъж от списание People. Много жени въздишат по него, но само една има честта да му се радва истински. Това е патньорката му от "Step Up" Джена Дюван. 

Актьорът е показвал неведнъж, че може да бъде сладък, мил, забавен и грижовен във всичките си роли. Оказва се, че той е лудо влюбен и в живота, и в съпругата си. Пред списание Glamour Чаниниг и половинката му споделят своите тактики за щастлив семеен живот.

Няма значение колко добре изглеждаш, трябва да се държиш истински
Господин "Най-секси" е съобщил за новата си титла по най-несексапилния начин - докато с Джена са били пред ваната, къпейки кучетата си. Джена споделя: "Не съм сигурна дали миризмата го накара да ми каже това". Хубаво е да знаем, че въпреки сексапила на двойката, не се притесняват да вършат и тези неприятни неща. Те все още се обичат в "добра и лоша миризма".

Гледайте романтични филми за вдъхновение
Колкото и да са сълзливи тези филми, те връщат тръпката във връзката. Любимите филми на семейство Тейтъм са "Тетрадката" и "Титаник". Важното е да има красива любовна история.

Спонтанността е ключова
Семейството съветва: "Просто се забавлявайте. В една връзка винаги трябва да присъства елементът на играта и изненадата. Това държи нещата забавни и свежи." Двойката не винаги се придържа към графиците си и е горда с това. А ние сме сигурни, че дори и без разнообразие, с Чанинг Тейтъм пак няма да ни е скучно.

Раздялата може да е и хубаво нещо. Но не трябва да е прекалено дълга
Тейтъм и Дюван са знаменитости с наистина натоварена програма. Те обаче си имат правило - всяка една раздяла да е не повече от две седмици. Моментите, прекарани далеч от любимия, могат да помогнат за оценяване на връзката ви. За времето, в което е разделен от съпругата си, най-сексапилният мъж казва: "Болезнено е да не се виждаме. В такива моменти наистина като че ли ми липсва другата половинка".
706749
Любовта не трябва да е толкова сложна
Да си влюбен не означава животът ти да се промени изцяло. На въпроса "Какво ви изненадва най-много в брака?", Джена отговаря: "Почувствах брака като естествено израстване. Нищо не се промени чак толкова много, но все пак беше романтично и красиво. Чаках нещо грандиозно, тотална промяна, но в действителност ние просто станахме по-силни и по-свързани един към друг". А Чанинг споделя, че не му е било трудно да осъзнае, че Джена е Единствената. "Поглеждаш човека и не можеш да си представиш света без него." За да има любов, не е нужно да има пречки. Откриването на любовта, според звездната двойка, не е битка с неизвестен край - просто търсиш сродната си душа.  

Гордей се с другия
Въпреки че не е лесно да знаеш, че милиони жени въздишат и си мечтаят за съпруга ти, Джена не се притеснява и гордо заявява: "Щастлива съм, че хората го забелязват. Той е толкова добър и се гордея много с него." В крайна сметка и двамата знаят, че си принадлежат само един на друг. Нека хората гледат и завиждат, двойката са гордее, че двамата имат толкова силно привличане един към друг.

Изразявайте себе си с писане
Чанинг неведнъж е споделял, че според него не е трудно да си чувствителен и да показваш загриженост. Той доказва това многократно на съпругата си. Казва, че обожава да надписва малки любовни бележки за жена си. "Харесва ми да рисувам усмихнати личица и да пиша кратки любовни стихотворения."

Малките неща са значещи, но понякога големите са от по-голямо значение
Джена разказва за изненадата, която е спретнала на сексапилния си съпруг за 32-ия му рожден ден. Тя е организирала флашмоб с танца от "Мръсни танци" към песента "I’ve Had The Time of My Life". Чанинг гордо казва, че това е бил най-прекрасният му рожден ден и изобщо не се срамува да го заяви. "Най-добрият подарък!"

Съветите на Чанинг Тейтъм и Джена Дюван не са за пренебрегване. Актьорът може да е най-сексапилният мъж на планетата, но очевидно има стабилен брак и любов, която не угасва.

117 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 19.11.2012|13:50
ех , де да мислиха по същият начин всички мъже като него :(
9
Не е посочен 19.11.2012|13:32
Съпругата му е невероятна красива, има убийствени очи. Много готина двойка, която обаче явне не възприема половинката си като даденост.
8
Не е посочен 19.11.2012|12:41
Дам :) Прекрасни са! Като тях двамата!
7
Не е посочен 19.11.2012|12:38
Много са сладки двамата!
6
Не е посочен 19.11.2012|11:59
много хубави съвети , дори изключително истински :)
5
Не е посочен 19.11.2012|11:51
Чудя се дали обичат да гл;едат филма, който ги събра заедно?!
4
Не е посочен 19.11.2012|11:47
Големи са сладури двамата!
3
Не е посочен 19.11.2012|10:34
Готина съвети дават общо взето, макар че в това забързано ежедневие май доста често забравяме за подобни малки, но мили жестове.
2
Не е посочен 19.11.2012|09:46
Симпатични са и двамата явно са родени един за друг.
1
Не е посочен 19.11.2012|09:13
Много сладка двойка и за тяхна радост успяват да поддържат пламъка :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay